Görüş Bildir
Haberler
O Şarkının Kahramanı İstanbul’a Geliyor

O Şarkının Kahramanı İstanbul’a Geliyor

Erdem Capar
28.04.2014 - 17:08 Son Güncelleme: 28.04.2014 - 21:12

Youtube'da Vals parçasıyla 2 milyon tık alan genç piyanist Evgeny Grinko, Türkiye'ye geliyor.

Genç piyanist Evgeny Grinko, 30 Nisan’da Uluslararası Caz Günü için Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında ‘garajistanbul’ sahnesinde olacak. Vals adlı şarkısı ve şarkı için çekilen video klip ile Türkiyeli müzikseverlerin gönlünde taht kuran Evgeny Grinko, yeniden İstanbullu hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor!

Sanatçının romantizmin ve melankolinin doruklarındaki Vals adlı şarkısı youtube’da 2 milyona yakın izlendi ve özellikle Türkiyeli müzikseverler tarafından büyük ilgi görmekte. Evgeny Grinko’nin bir diğer sevilen şarkısı Serenad ise bu sezon yayınlanan Üç Yol filminde kullanıldı.

Moskova’nın yakınında Zhukovsky adlı küçük bir kasabadan çıkan fakat kısa sürede adını tüm dünyaya duyuran genç piyanist Evgeny Grinko, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 30 Nisan Uluslararası Caz Günü için garajistanbul’a geliyor! Daha önceden yayınladığı iki kısa albümden sonra ilk uzun albümünü ayıs 2014′te yayınlayacak olan Grinko, duygulara hitap eden, dinleyenleri düşsel yolculuklara çıkaran tarzı ile Cinematic Melodies ve Winter Sunshine isimli albümleriyle kazandığı ünü, Vals adlı şarkısıyla pekiştirdi. İlk uzunçalarında sanatçının Youtube’da 2 milyona yakın izlenen Vals şarkısının yanı sıra Serenade, Rumba, Faulkner’s Sleep gibi şarkılar da yer alıyor. Türkiye’de çok sıkı bir dinleyici kitlesine sahip olan ve yanında çellocu, kemancı ve akordeoncu 5 müzisyen ile sahne alan Evgeny Grinko 30 Nisan’da garajistanbul’da gerçekleşecek konserinde piyano haricinde gitarda ve davulda da hünerlerini gösterecek.

Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında gerçekleşecek konser daha önceden God Is An Astronaut, Marillion, Asaf Avidan, Richie Kotzen, Jethro Tull gibi isimlerin konserlerini düzenleyen MOODLIVE tarafından Garajistanbul işbirliğinde düzenleniyor.

Kaynak: http://sozcu.com.tr/kultur-sanat/o-sa...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın