Görüş Bildir
Haberler
Nurteks İç Giyim

Nurteks İç Giyim

Renkli Kelebek
22.04.2014 - 16:08 Son Güncelleme: 22.04.2014 - 17:24

Nurteks İç Giyim

Bayanların kendilerini daha çekici buldukları kıyafetler olan gecelik modelleri gecelik markalarının en çok satmış olduğu gecelikler arasında yer almaktadır.  Fantazi gecelik modelleri ise kendi aralarında çeşitlenmektedirler.

Gecelerin özel kıyafeti olarak tercih edilen fantazi gecelikler hem modelleri ile ve hem de renk ve de takım olarak kullanılan diğer çamaşırlarla birlikte gerçektende çok şık bir bütünlük sağlamaktadırlar. Fantazi gecelikler tek başına gecelik olarak satılabildiği gibi, fantezi gecelik takımı olarak ta satılmaktadırlar.

İç giyim markalarından aldığımız bilgilere göre ülkemizde ve yurt dışında en çok tercih edilen modeller arasında tül gecelikler, kırmızı fantezi gecelikler ve siyah fantazi gecelik modelleri bulunmakta.

Diğer bir taraftan ise kullanıcılar fantezi gecelik modellerini alırken en çok dikkat ettikleri noktalar arasında da kumaşının sağlık testlerinden geçip geçmediği noktasıdır.

Fantezi gecelik modelleri daha hassas kıyafetler olduğu için sağlık testlerinden başarı ile geçmiş olmaları önem arz etmektedir.

İç giyim markalarının ürettiği gecelikler tüm bunlarla birlikte tüm sezon boyunca buluna bilen modellerdir. Fantezi gecelik modelleri satın alırken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır.

Bunlardan birisi eğer alacağınız kıyafet bir internet sitesinden ise örneğin bizim internet sitemizden alacaksanız bizde olduğu gibi gizli paketleme ile sipariş verilip verilmediğini öğrenmelisiniz.

İndirimli İç Giyim Siparişi

Birbirinden kaliteli iç giyim modelini sitemizden bulabilirsiniz. Oldukça geniş bir yelpazede sunmaya gayret ettiğimiz iç giyim çeşitlerini inceleyebilir, bir başka markanın modelleri le kıyaslayabilir ve indirim KUPONUnuzu kullanarak güvenle sipariş verebilirsiniz.

Nurteks İç Giyim

Üretim hayatına 1983 yılında başlayan Nurteks iç giyim her geçen gün kendini yenilemeyi başarmıştır. Türk iç giyim sektörüne oldukça kaliteli ürünler sunarak müşterilerinin beğenisini toplayan gecelik, sabahlık, babydoll, pijama, sütyen, sütyen takımları, jartiyer takımları gibi modeller üreten Nurteks iç giyim her geçen gün ürün gamını yenileyerek kalite çıtasını yükseltmektedir.

Gizli Paketleme

İç giyim siparişlerinde dikkat edilen ilk maddelerden olan gizli paketleme işlemini sitemizdeki her ürün için veya her siparişiniz için uygulamaktayız. Sizler siparişlerinizi verdiğiniz andan itibaren bu gizlilikte başlamaktadır ve kargo çalışanları veya sizin haricinizde kargonuzu teslim alan herhangi birisi kargo içeriği hakkında bilgiye kesinlikle sahip olmayacaktır.

Google plus üzerinden fırsatları yakalayın icgiyim - Google+

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın