Görüş Bildir
Haberler
Nexus 6’nın Gizli LED Işığı Bulundu

Nexus 6’nın Gizli LED Işığı Bulundu

Teknoloji Haberleri
26.11.2014 - 00:15 Son Güncelleme: 26.11.2014 - 11:30

Nexus 6’nın Gizli LED Işığı Bulundu

Nexus 6’nın Gizli LED Işığı Bulundu
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Nexus 6’da sürpriz LED ışığı bir kullanıcı tarafından bulundu.

Nexus 6 ‘nın bütün güzelliklerinin yanında uyarı için bir LED ışığa sahip olmaması kullanıcılar da hayal kırıklığı yaratmıştı. Ama başka bir kullanıcının Nexus 6 ‘da bulduğu LED ışık tamamen herkes için sürpriz oldu.

XDA Developers’ taki bu kullanıcının çok renkli LED ışığın üst hoparlörde yer aldığını bulması ise tamamen tesadüf sonucu oldu. Forumlar da JMUT takma ismini kullanan kullanıcı bunu telefonun LED ışığına ayar yapmamayı sağlayan Light Flow uygulaması ile bunu bulduğunu açıklıyor. Bu da Nexus 6 ‘da donanımsal olarak yerleştirilmiş LED ışığının aslında yazılımsal olarak ekleştirilmediği sonucunu çıkartıyor. Bu LED ışığı aktif edebilmek için root erişimi gerekiyor. Normal uygulamalar standart olarak LED ışığına yazılımsal olarak aktif olmadığı için erişemiyor.

LED ışık şimdiye kadar bilinmediği için cihaz bu uyarıları standart olarak ana kilit ekranında gösteriyordu. Bu ise kullanıcılar için LED ışığı veya Active Display kadar dikkat çekici değil.

Light Flow uygulamasını geliştiren Reactle ise Nexus 6 ‘nın LED ışığı çalıştırmayı denediklerinde komutu reddettiğini bildiriyor.

Kaynak: http://techkafa.com/nexus-6nin-gizli-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın