Görüş Bildir
Haberler
Neuer Kendini Hazır Hissediyor

Neuer Kendini Hazır Hissediyor

Fatih
15.06.2014 - 21:48

Neuer Kendini Hazır Hissediyor

Alman kaleci Portekiz'le oynaycakları zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası G Grubu’nun ilk maçında Portekiz’e karşı mücadele edecek olan Almanya’da Manuel Neuer önemli açıklamalarda bulundu.

Almanya Kupası finalinde Borussia Dortmund maçında sakatlanan başarılı kaleci Dünya Kupası’nda oynayacakları ilk maç öncesi kendisini hazır hissettiğini söyledi.

Dünya Kupası’nın en iyileri arasında gösterilen başarılı kaleci, “Kendimi çok iyi ve hazır hissediyorum. Herkes gibi ben de idmanlarda Portekiz’e hazırlandım. Sakatlıklar futbolun bir parçası, hiç kimse sakatlığı yaşamak istemez. Ben gibi Schweinsteiger, Lahm ve Khedira da sakatlıktan çıktı. Son birkaç sezondur milli takımdaki arkadaşlarımla bir araya geldik. Ama şu an önemli olan herkes bu büyük turnuva için %100 hazır.” diye konuştu.

Sakatlıklarla boğuşan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için de açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki kaleci,”Ronaldo’nun durumunu bilmiyorum açıksı, yarın göreceğiz. Ronaldo kesinlikle formunun zirvesinde herkes çok iyi biliyor ki o dünyanın en tehlikeli futbolcusu.” dedi.

Portekiz Milli Takımı’nda övgülerle bahseden başarılı file bekçisi, “Portekiz son Dünya Kupası’nda 4. oldu. Çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Ama unutmamak gerekir ki biz de Dünya Kupası’nda 3 kez final oynadık.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/06/15/neuer-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın