Görüş Bildir
Haberler
Nest Termostatlar Artık Sesle de Kontrol Edilebilecek

Nest Termostatlar Artık Sesle de Kontrol Edilebilecek

Onedio Medya
16.12.2014 - 12:36 Son Güncelleme: 16.12.2014 - 13:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı ev ve Internet of Things dediğimizde akla ilk gelen girişimlerden birisi olan akıllı termostat Nest, aldığı yatırımlarla birlikte gücünü artırmış ve Google tarafından 3.2 milyar dolara satın alınmıştı.

Nest, duman dedektörü ve Dropcam satın alması gibi aileye kattığı yeni ürünlerle birlikte ürün gamını da genişletti. Elbette Nest asıl ürünü olan akıllı termostatı da geliştirmeye devam ediyor ve attığı son adımla birlikte kullanıcı deneyimi açısından önemli bir “sesle kontrol” özelliğini devreye aldı.

Artık evin sıcaklığını biraz daha artırmak ya da kombiyi kapatmak için sıcak yatağınızı terk etmenize gerek kalmayacak. Nest, kendini Google Now ile entegre etti ve gerekli tanımlamaları yapmanızın ardından sesle evin sıcaklığını ayarlamak mümkün olabilecek. Aynı şekilde eve doğru gidiyorsunuz ve arabadayken Google Now ile evi ısıtmak için bir sesli komutunuz yetecek.

İlk olarak AndroidPolice adlı sitede yer alan haber, akıllı evlerin yönetiminde de önemli bir adım. Bununla birlikte Nest’in Google çatısı altına girmesi ve diğer Google uygulamalarıyla da entegre çalışmaya başlayacak olması, Google’ı yakın gelecekte akıllı evlerimize daha çok misafir edebileceğimiz anlamına geliyor. Google Now hem Android hem iOS versiyonuyla yayında.

Webrazzi

Kaynak: http://webrazzi.com/2014/12/16/nest-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0