Görüş Bildir
Haberler
Nereye Gidiyorsun Türkiye? Kediye Tecavüz Eden Şahıs Tutuklandı

etiket Nereye Gidiyorsun Türkiye? Kediye Tecavüz Eden Şahıs Tutuklandı

Emre Ordu
19.06.2018 - 18:14 Son Güncelleme: 20.06.2018 - 09:07

Hayvanlara yönelik istismar ve saldırı vakalarının ardı arkası kesilmiyor... İstanbul Eyüp'te kediye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan B.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kedi ise hayatını kaybetti. 

DHA'nın aktardığı habere göre, Sakarya Mahallesi'nde oturan Rafet Altınkaynak bir süre önce bir sokak kedisini sahiplendi. Bir müddet sonra kedinin dört yavrusu oldu. Altınkaynak, dün öğle saatlerinde evinden spor yapmak için dışarıya çıktı. Geri döndüğünde yavrulardan birinin kayıp olduğunu fark etti.Ağabeyine kediyi görüp, görmediğini soran Altınkaynak, kedinin peşine düştü.

Gözaltına alındı

Mahallede devamlı sarhoş olarak dolaştığı B.Ç'den şüphelenen Rafet Altınkaynak, onun evine gitti. Evde B.Ç. ve kediyi bulan Altınkaynak, durumu polise haber verdi. B.Ç., polis tarafından gözaltına alınarak, polis merkezine götürüldü. Yaralı olan kedi veterinere götürüldü ve tedavi altına alındı.

Ömür Gedik, kedinin öldüğünü yazdı

Tutuklandı

Tutuklandı

Gözaltına alınan B.Ç. polisteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. B.Ç. savcılık sorgusunun ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

B.Ç., İstanbul Nöbetçi 12. Sulh Ceza Hakimliği'nce, sahipli 3 aylık kediye tecavüz etmek, eziyet ederek öldürmek suçundan, toplumda oluşturduğu infial ve suçun vehameti de dikkate alınarak tutuklandı. 

55 yaşındaki şüpheli B.Ç.'nin ifadesinde 2 şişe votka içtiğini, bir şey hatırlamadığını ve 40 yıllık alkolik olduğunu söylediği belirtildi.

Kedinin sahibi Altınkaynak ise korkunç hadiseye ilişkin şunları söyledi:

Olay Ekşi Sözlük'te de geniş yankı buldu...

Olay Ekşi Sözlük'te de geniş yankı buldu...

Ayrıca bakınız 👇

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Kuşlar uçabiliyor. Atlar ve çıtalar çatlayana kadar koşabiliyor. Akrep radyasyondan korunabiliyor. Timsah suyun altında yaşayabiliyor.Köpekler mutluluk hormo... Devamını Gör

Türk Kızı

Birileri de diyor ki hayvanlar için kanunu seçimlerden sonra halledeceğiz.16 YILDIR İKTİDARDASINIZ 16 ! Daha kaç hayvanın öldürülmesi,tecavüz edilmesi,işkenc... Devamını Gör

Tabula Rasa

İnsanın değeri ne kadar var ki hayvana değer versinler? Utanmadan çıkıp kedinin o saatte orada ne işi varmış da derler(!) Yargı için sıradan bir olay önce tu... Devamını Gör

esen-miray-yilmaz

Yüzsüz orospu evladı bir de cevap veriyor! Belli ki bu ilk vukuatı değil! Bunu dışarı salarsanız sizin adalet anlayışınızı! Bu sapıklar toplum için bir tehdi... Devamını Gör