Görüş Bildir
Haberler
Nerede Evlilik Teklifi Alacağını Söylüyoruz!

etiket Nerede Evlilik Teklifi Alacağını Söylüyoruz!

Aburoski
02.01.2019 - 16:51 Son Güncelleme: 19.12.2020 - 20:25

Soruları cevapla, nerede evlilik teklifi alacağını söyleyelim. 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da!

3. Ömrünün sonuna kadar dünyanın en pis ama aynı zamanda da dünyanın en güzel/yakışıklı insanıyla evli kalır mıydın?

4. 2020 şu ana kadar nasıl geçti?

5. Peki, hangisi sana yakışır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düğün alışverişinde kaynananın alacağın her şeye karışması canını sıkar mı?

6. Düğün alışverişinde kaynananın alacağın her şeye karışması canını sıkar mı?

7. Son olarak, dünyanın en iğrenç yemeklerini yiyip zengin olmak mı yoksa sevdiklerinle en güzel yemekleri yiyip dünyanın en fakir insanı olmak mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir kafede!

Bir kafede!

Verdiğin cevaplara göre sen evlenme teklifini bir kafede alacaksın. Hatta bu kafe sizin sürekli gittiğiniz bir kafe olacak. Kafede evlilik teklifi almayı hiç istemiyordun fakat almış bulundun artık. Yapacak hiçbir şeyin yok. Seviyorsan da “evet” diyeceksin. Görseldeki gibi bir masayla karşılaşacaksın ve etrafınızda da sevdikleriniz olacak. Çok renkli bir teklif olacak aslında. Kafede olduğunu bile unutacaksın. Anı yaşayacaksın. Sevdiceğinle mutlu, aşk dolu günler yaşamanız dileğiyle.

Şık bir restoranda!

Şık bir restoranda!

Verdiğin cevaplara göre sen şık bir restoranda evlenme teklifi alacaksın. Seni çok değişik, elit bir mekana davet edecek. E tabii hiçbir şekilde neler döndüğünü anlamayacaksın. Sohbet arasında konuyu evliliğe getirecek ve pat diye keman eşliğinde yüzüğü çıkaracak. Hayatının şokunu yaşayacaksın. Neler olduğunu anlaman biraz sürecek. Sana hayatının en güzel gününü yaşatacak. Tabii senin de cevabın bu güzel, romantik teklife 'evet' olacak. Birlikte çok güzel günleriniz olacak. Onunla ömrünün sonuna kadar mutlu olacaksın. Evlendiğinizde hayatında aldığın en doğru karar olduğunu anlayacaksın. Ayrılmamanız dileğiyle.

Sahilde!

Sahilde!

Verdiğin cevaplara göre sen sahilde evlilik teklifi alacaksın. Çok romantik bir ortam seni bekliyor olacak. Bir yaz akşamı, özenle hazırlanmış bir masayla karşılaşacaksın. Etrafta renkli balonlar ve çiçekler olacak. Ortamı gördüğün anda anlayacaksın tabii evlilik teklifi edeceğini. Yemeğin ortasında da sevdikleriniz size eşlik edecek. Dostlarınız geldiğinde de pat diye tek taş yüzüğü çıkaracak ve romantik cümleler eşliğinde parmağına takacak. Senin de cevabın bu güzel teklif karşısına 'evet' olacak. Onunla evlendiğin için kendini dünyanın en şanslı insanı gibi hissedeceksin. Onunla her anın mutlu geçecek. Umarız ki bu mutluluğun bozulmaz. Ömür boyu sevgiyle kalın.

Sokakta!

Sokakta!

Verdiğin cevaplara göre sen sokakta evlilik teklifi alacaksın. Önceleri alacağın evlilik teklifinin hayalini kurmuştun fakat bu hayalin içinde sokak yoktu. Olsun, bu da böyle olsun. Çeşit çeşit pankartların ve çiçeklerin olduğu bir sokak ortasında pat diye yüzüğü çıkarıp evlilik teklifini yapacak. İlk önce çok şaşıracaksın fakat yaşadığın şoku üstünden atınca derin bir nefes alıp bağırarak 'evet' diyeceksin. İnsanların da gözü tabii bu arada sizin üstünüzde olacak. Onu çok seviyorsun ve onunla yaşayacağın evlilik çok güzel olacak. Kendinizi ikiniz de şanslı hissedeceksiniz. Çok güzel eğlenceli bir evliliğiniz olacak. Ömrünüzün sonuna kadar sevginiz hiç eksilmeyecek.

Alışveriş merkezinde!

Alışveriş merkezinde!

Verdiğin cevaplara göre sen alışveriş merkezinde evlilik teklifi alacaksın. Böyle bir teklif alacağını hiç düşünmemiştin. Aklının ucuna bile gelmemişti ama tabii o saatten sonra yapacak bir şey yok. AVM'de teklif etti diye ayrılacak halin yok değil mi? Tüm alışveriş merkezindeki insanların gözü sizin üzerinizde olacak. Önce çok utanacaksın ama sonrasında sevgilin seni rahatlatacak. Bu önemli günde sevdikleriniz de yanınızda olacak. Onların olması da seni rahatlatacak tabii. Uzun zamandır bu teklifi bekliyordun. Bekledin bekledin sonunda da turnayı gözünden vurdun. Ömür boyu mutlu olacağın bir evlilik yaşayacaksın. Dünyanın en şanslı insanı ilan edebilirsin kendini.

Denizin altında!

Denizin altında!

Verdiğin cevaplara göre sen su altında evlilik teklifi alacaksın. Aklının ucundan bile geçmeyen bu teklif seni çok şaşırtacak. Sevgilin bu teklif için çok uğraşacak. Seni çok sevdiğini buradan görebilirsin. Güzel bir yaz tatili sırasında bu teklifi alacaksın. Dalış yaptığınız sırada elinde bir pankartla sana evlilik teklifini yapacak. O an hayatının şokunu yaşayacaksın. Sudan çıkmak için sabırsızlanacaksın. Denizden çıktığınızda ise ona kocaman sarılacaksın ve 'evet' diye haykıracaksın. Hayatının en mutlu gününü yaşayacaksın. İkiniz de birbirinizi mutlu edeceksiniz. Siz tam olarak da birbiriniz için yaratılmışsınız. Umarız ki ömrünüzün sonuna kadar böyle devam eder.

Uçakta!

Uçakta!

Verdiğin cevaplara göre sen uçakta evlilik teklifi alacaksın. Bunun için sevgilin çok büyük bir organizasyonun altına girecek. Her şeyin yolunda gitmesi için en ufak detaylarına kadar tek tek uğraşacak. E tabii sonunda da her şey güzel bir 'evet'le başarıya ulaşacak. Aklının ucundan geçmeyen bu teklif seni çok mutlu edecek. Yüzüğü görünce havalara uçacaksın. Onu çok seviyorsun ve onunla yaşayacağın evlilik çok güzel olacak. Kendinizi ikiniz de şanslı hissedeceksiniz. Çok güzel eğlenceli bir evliliğiniz olacak. Ömrünüzün sonuna kadar sevginiz hiç eksilmeyecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
449
247
160
132
45
45
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Derya

Uçak ??? Acaba Acun mu evlenme teklifi edecek😂😂

Pasif Kullanıcı

sahilde evlilik teklifi alacak olup ankara’da yaşıyor olmak :D kaderde miami’ye taşınmak var da benim mi haberim yok acaba

Apollonia corleone

uçaktaymış.Nolur kuzey ışıklarında olsun Allahım noluuur