Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Romantiksin?

etiket Ne Kadar Romantiksin?

VsVs
24.03.2016 - 19:05

Kimi gerçekten sıradışı bir romantiktir kimi iflah olmaz bir kazanova. Kimi tam kararındadır, yerini bilir kiminin içinde bir öküz yatar. Bakalım sen ne kadar romantiksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlişkilerin genellikle nasıldır?

2. Peki ya sevgilinle hangisini yapmak daha çok hoşuna gider?

3. Peki sevgilinle günde kaç defa telefonda konuşursun?

4. Sevgilinle ilişki en çok hangi ünlü çiftin ilişkisine benziyor?

5. Sevgilinle birlikte hangi filmi izlemek daha çok hoşuna gider?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin/sevgilinin düğünde giyeceği gelinlik ne renk olmalı?

7. Sence hangi çiçeğin kokusu daha güzel?

8. Son olarak bir de bize sevdiğin kişiyle tatile gitmek isteyeceğin şehri söyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

9. Sen çılgın bir romantiksin!

9. Sen çılgın bir romantiksin!

Romantizm senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Her konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere insanlar hayranlıkla bakıyor. Senin için sıradan cümleleri ağdalı şiirlere dönüştürmek adeta çocuk oyuncağı. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için neler yapıyor neler... Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın seni unutması mümkün değil.

10. Romantizmin kitabı senin ellerinde yazılmış!

10. Romantizmin kitabı senin ellerinde yazılmış!

Sen adeta romantizmi satır satır, cümle cümle, hece hece kitaplara işlemiş gibisin. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine romantizm. Asla vazgeçemeyeceğin tek özelliğin romantizm olmuş. Hatta öyle ilerlemiş ki bu özellik sende, neredeyse kötü huylarını sorduklarında 'aşırı romantik olmam' cevabını vereceksin. Ama unutma. Ne romantizm kötü bir şey ne de romantiklik kötü bir huy. Senin gibi insanların özlemiyle yanıp tutuşuyor bu dünya.

11. Romantizm senin göbek adın!

11. Romantizm senin göbek adın!

Romantizm senin gerçekliğin haline gelmiş durumda. İstediğin zaman öyle romantik bir insana dönüşebiliyorsun ki karşındaki insanların gözlerinde kalp işaretleri beliriyor. Ama şunu da söyleyelim ki hayatının her anını tamamen romantizme odaklamış durumda değilsin. Hayatına normal bir insanmış gibi devam ediyorsun ancak öyle zamanlarda o romantikliğini dışa vuruyorsun ki karşındakiler eriyip bitiyor. Ancak dediğimiz gibi sadece istediğin zamanlarda istediğin kişilere bu özelliğini gösteriyorsun. Seçici olmanın kötü bir tarafı olmasa da yine de zaman zaman gösterdiğin ketumluktan vazgeçip romantizmi hayatının her anına yaysan bir şey kaybetmezsin. Bizden söylemesi.

12. Senin içinde bir romantik gizli!

12. Senin içinde bir romantik gizli!

Ancak dediğimiz gibi 'gizli'. İstesen bu özelliğini öyle güzel kullanabilirsin ki insanlar hayretle seni izlerler. Ama belki de ufak bir dokunuşa küçük bir kıpırtıya ihtiyacın vardır o içinde bir yerlerde gizli kalmış, saklanmış romantiği dışarıya çıkartman için. Durma, yılma ve çabala. O içindeki romantiği dışarı çıkart. Öncelikle klişe şeyleri yapmaktan vazgeç. Daha yaratıcı ol. Sıradanlığı çıkart at üzerinden. Bak göreceksin ki insanlar sana bayılmanın da ötesinde ilgi gösterecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
671
372
205
111
47
37
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Meraklı

"Sen çılgın bir romantiksin!" Bugün de egomuzu tatmin ettik ^_^

meaculpa

romantiksin diyorda ben odunum ya -.-

Donnie Darko

Romantik bir ortam için şömine yakacam da odun lazım :D