Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Pimpiriklisin?

etiket Ne Kadar Pimpiriklisin?

Bakalım senin pimpirik seviyen ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Eve geldiğinde şöyle bir manzarayla karşılaşsan ne yaparsın?

3. Eve geldiğinde şöyle bir manzarayla karşılaşsan ne yaparsın?

4. Hangi taraf senin kıyafetlerinin durumunu daha iyi özetliyor?

4. Hangi taraf senin kıyafetlerinin durumunu daha iyi özetliyor?

5. Mutfak çekmecelerinin şu anki durumunu bize biraz özetlesene!

5. Mutfak çekmecelerinin şu anki durumunu bize biraz özetlesene!
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence bu ıssız evlerden hangisinin içinde kesin hayaletler vardır?

7. Küçük mekanlara çok eşyayı nasıl sığdırırsın?

7. Küçük mekanlara çok eşyayı nasıl sığdırırsın?

8. Son olarak, bu manzara senin için ne kadar ütopik?

8. Son olarak, bu manzara senin için ne kadar ütopik?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Delilik seviyesinde pimpiriklisin!

Bir insan bu kadar pimpirikli olabilir mi? Valla burcundan mı kaynaklanıyor bilemedik ama sende biraz şeytan tüyü de var. Bu ne güvensizlik yahu? İnsan en yakın arkadaşına bile güvenmez mi? Neyse, eminiz ki bunun da elbet bir sebebi vardır. Çünkü bu delilik seviyesinde bir pimpiriklilik. Belki de çok ince ve detay düşündüğün için böyle oluyor. İnsanların her yaptığı hareketten mutlaka bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsun. Ama iyi anlamda değil, sanki yaptığı şeyin arkasında büyük bir art niyet varmış gibi. O yüzden bazen kafayı yer konuma gelebiliyorsun. Dışarıda her ne kadar insanlara karşı güler yüzlü ve sevecen gözüksen de içinde çılgın bir kişilik var. Kime güveneceğini ya da güvenmeyeceğini bilemiyor. Bazen kendini o kadar yalnız hissediyorsun ki, tek başına takılıyorsun.

Bazı noktalarda şüpheci oluyorsun!

Sen zaman zaman etrafındaki insanları samimi bulmuyorsun ve bundan dolayı da pimpirikli yaklaşıyorsun. Ama senin en pimpirikli yaklaştığın durumlar genelde ilk defa tanıştığın insanlar üzerine oluyor. Yeni tanıştığın insanlara karşı her zaman soğuk ve mesafeli davranırsın. Hiçbir zaman içindeki iyi niyeti karşı tarafa göstermiyorsun. Çünkü ilk önce senin  süzgecinden geçmesi gerekiyor. Bakalım, gerçekten samimi mi yoksa tehlikeli bir insan mı? Ona karar verdikten sonra içndeki seni gösteriyorsun ve yaklaşıyorsun. Onun dışında vallahi gözlerinle karşındaki insanı yiyorsun. Tabii bunun en büyük etkisi zamanında almış olduğun darbelerden kaynaklanıyor. Artık kimin ne halt yiyebileceğini, kime güvenmeyeceğini az çok biliyorsun. O yüzden artık tedbirli davranıyorsun. Gerçekten sağlam bu noktada sağlam bir arkadaş çevresi edinmeyi başarıyorsun.

Valla senden rahatını görmedik!

Valla senden rahatını görmedik!

Valla senin kadar rahatını görmedik! Sen hiç ama hiç pimpirikli bir insan değilsin. Dünya yansa umrunda değil yani. Çünkü sende biraz delilik var valla. Eğlencenin dibine vuran, yeri geldiğinde mantıkla hareket edebilen deli dolu bir insansın. Senin hakkında kim ne düşünüyor veya ne söylüyor umrunda olmaz. Sen kendi hayatına bakarsın. Yok başkası ne düşünüyor diye kendini yiyip bitirmiyorsun. Ne gerek var değil mi? Hem şüpheci yaklaşarak kendini neden yıpratasın ki? Keşke hepimiz senin gibi olabilsek. Kimseden şüphe etmeden, içindeki sıcaklığınla insanları karşılayan müthiş bir insansın. Bu yüzden etrafındaki insanlar seninle vakit geçirmekten keyif alıyorlar. Çünkü anı yaşamayı çok iyi biliyorsun. Öncesi veya ya da sonrası umrunda bile değil. Bu huyundan hiç ama hiç vazgeçme. Bizden söylemesi. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
407
113
93
47
31
28
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?