Görüş Bildir
Haberler
NBA All-Star'da "Yetenek" Günü

NBA All-Star'da "Yetenek" Günü

Fatih
15.02.2014 - 22:27

NBA All-Star'da "Yetenek" Günü

Amerikan Ulusal Basketol Ligi NBA'in 2014 yılı All Star organizasyonunun ikinci gününde yetenek yarışmaları yapılacak.

New Orleans'ta düzenlenen NBA 2014 All-Star organizasyonunda etkinliklerin ikinci gününde, smaç yarışması, üçlük yarışması, yetenek yarışması ve D-League All Star maçı oynanacak.

'NBA 2014 All-Star Sprite Slam Dunk' smaç yarışmasına Doğu Konferansı'ndan Paul George (Indiana Pacers), Terrence Ross (Toronto Raptors) ve John Wall (Washington Wizards), Batı'dan ise Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Harrison Barnes (Golden State Warriors) ve Ben McLemore (Sacramento Kings) katılacak.

'Foot Locker Üç Sayı' yarışmasında da 8 isim yer alacak. Doğu adına Arron Afflalo (Orlando Magic), Bradley Beal (Washington Wizards), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers) ve Joe Johnson (Brooklyn Nets), Batı adına ise Marco Belinelli (San Antonio Spurs),Stephen Curry (Golden State Warriors), Damian Lillard (Portland Trail Blazers) ve Kevin Love (Minnesota Timberwolves) mücadele edecek.Geçen seneki üçlük yarışmasını Cleveland Cavaliers’ın oyun kurucusu Kyrie Irving, smaç yarışmasını iseToronto Raptors'dan Terrence Ross kazanmıştı.

Etkinlik kapsamında düzenlenecek yetenek yarışmasında ise Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Trey Burke (Utah Jazz), Reggie Jackson (Oklahoma City Thunder), Goran Dragic (Phoenix Suns), Michael Carter-Williams (Philedelphia 76ers), Victor Oladipo (Orlando Magic), DeMar DeRozan (Toronto Raptors) ve Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) sahne alacak.

Etkinlikte, yetenek ve şutör yıldızlar kategorisinde yarışmalar da düzenlenecek. Şutör yıldızlar yarışmasında Kevin Durant'in takımında NBA'in efsane oyuncularından Karl Malone da oynayacak. Üç sayı, smaç ve yetenek yarışmaları 15 Şubat Cumartesi gününü pazara bağlayan gece TSİ 03.30'da başlayacak.

All-Star hafta sonu etkinliklerinin ikinci günü, yetenek yarışmaları öncesinde NBA Gelişim Ligi'nde forma giyen oyuncuların mücadele edeceği All-Star maçı da yapılacak.

Sporx

Kaynak: http://www2.sporx.com/basketbol/nba/n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın