Görüş Bildir
Haberler
Nasri: "Deschamps Varsa Ben Yokum"

Nasri: "Deschamps Varsa Ben Yokum"

Fatih
09.08.2014 - 21:23

Nasri: "Deschamps Varsa Ben Yokum"

Fransa’nın Dünya Kupası kadrosuna alınmayan Samir Nasri, Didier Deschamps olduğu sürece milli takıma gitmeyeceğini açıkladı.

Bu yazın en çok tartışılan olaylarından biri Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps ’ın yıldız oyuncu Samir Nasri’ yi Dünya Kupası kadrosuna, Franck Ribery sakatlandıktan sonra dahi, almamasıydı.

Fransız futbolcu konu üzerine birçok açıklamada bulundu ve milli takımı tamamen bırakacağı yönünde sinyaller verdi. Yarın Mancehster City’nin Arsenal ile oynayacağı Community Shield mücadelesinden önce bugün basın mensuplarının karşısına çıkan Nasri, daha net açıklamalarda bulundu:

“27 yaşına girdim ve doğruyu söylemek gerekirse, Deschamps olduğu sürece bunca olanın ardından milli takımda bir şansım olduğunu sanmıyorum. 2016’da 29 olacağım ve Fransa ’da Avrupa Futbol Şampiyonası’nda oynama şansım var. Yine de Fransa Milli Futbol Takımı beni mutlu etmiyor.

“Oraya her gittiğimde sadece daha fazla sıkıntı oluyor. Bana karşı suçlamalar ile yüzleşiyorum ve bu ailemi de etkiliyor. Onların acı çekmesini istemiyorum ve buna bir verip kulüp kariyerime odaklanacağım.”

“Deschamps benim yedek kulübesinde mutlu olmadığımı söyledi. Herhangi bir futbolcunun özellikle de nedenini anlamadığı bir şekilde kulübede kalmayı seveceğini sanmıyorum. Mızmız değilim. Dünya Kupası’nda Fransa’nın tüm maçlarını izledim çünkü futbolu seviyorum.”

Alexis Sanchez hakkında da konuşan Fransız futbolcu şunları söyledi:

“Çok kaliteli ve harika bir oyuncu ama Premier Lig, La Liga’ya benzemez. Çok ama çok zordur. Mesut Özil’de de bunu gördük. Ondan çok daha fazlasını bekliyorduk, zeki bir oyuncu. Aralık’ta her lig ara verir ama İngiltere’de durum böyle değil. Dışarıdan gelip de ilk sezonda müthiş etki yapan bildiğim tek futbolcu var o da Sergio Agüero.”

Şampiyonluk yolunda Chelsea ’nin en büyük tehdit olduğunu söyleyen Nasri, Liverpool da çok transfer yaptı ama Luis Suarez’i kaybetti, onun yerini alabilmek zordur. Manchester United da tehlikeli olacak zira Avrupa maçı oynamayacaklar. Arsenal Sanchez’i aldı ama savunmanın ortasında zaafları var. Chelsea ise Atletico’dan aldığı futbolcular ve Cesc Fabregas ile iyi iş yaptı. Transferi çok çabuk bitirdiler ve oyuncuları daha uzun süre birlikte vakit geçirdi. Çok tehlikeli olacaklar” dedi.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Nasri-Deschamp...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın