Görüş Bildir
Haberler
Nadal'a Klizan Darbesi

Nadal'a Klizan Darbesi

Fatih
03.10.2014 - 17:55

Nadal'a Klizan Darbesi

Rafael Nadal, sakatlık dönüşü katıldığı ilk turnuva olan ATP Pekin'in çeyrek finalinde Martin Klizan'a setlerde 1-0 öne geçmesine rağmen, 6-7/6-4/6-3 kaybetti.

Wimbledon' un dördüncü Nick Krygios' a yenildikten sonra Mallorca'da yaptığı antrenmanlar sırasında el bileğinden sakatlanan İspanyol raket Rafael Nadal , hafta başında, Çin'de düzenlenen ATP Pekin'in başlamasıyla birlikte kortlara dönüş yaptı.

İlk tur maçında Richard Gasquet'yi, ikinci turda ise Peter Gojowczyk'i ikişer sette mağlup eden Nadal'ın yarı finale çıkma yolundaki rakibi Slovak Martin Klizan'dı. Dünya 2 numarası, Klizan karşısında servislerine tutunarak başladığı maçta, tie-break'e giden ilk seti 7-6 kazandı.

1-0'ı yakalayan Nadal, ikinci ve üçüncü setlerde rakibinden servis çaldı ancak Klizan her iki sette de Nadal'ın ikişer servisini birden kırarak galibiyete uzandı. Daha önce Nadal ile yaptığı iki maçta da gülemeyen Klizan, son iki sette 6-4 ve 6-3'ü bularak, İspanyol rakibini ilk kez yendi.

Klizan, ATP Pekin'in yarı finalinde Tomas Berdych ile karşılaşacak. Diğer yarı final maçı ise, Andy Murray'le, Novak Djokovic arasında oynanacak.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Nadala--Klizan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın