Görüş Bildir
Haberler
Muz Atan Taraftar Serbest Bırakıldı

Muz Atan Taraftar Serbest Bırakıldı

Fatih
30.04.2014 - 21:10

Muz Atan Taraftar Serbest Bırakıldı

Barcelonalı futbolcu Dani Alves’e ırkçı harekette bulunarak, maç sırasında sahaya muz atan Villarreal taraftarı, şartlı olarak serbest bırakıldı

Castellon bölge yönetiminden temsilci David Barelles, basına verdiği bilgide, ismi açıklanmayan genç taraftarın gözaltına alındığını ve polis tarafından sorgulandıktan sonra şartlı olarak serbest bırakıldığını söyledi.

Ceza yasasının 510. maddesi gereğince “ırkçı sebeplerle, kişi veya gruplara yönelik şiddet veya nefret içerikli ayrımcılığı özendirmek”le suçlanan taraftarın durumuna hakimin karar vereceği bildirildi.

Öte yandan, İspanya Futbol Federasyonu’nun maçlardan sorumlu komitesi, olayla ilgili Villarreal Kulübü’ne yönelik soruşturma açtı.

Sahaya muz atan taraftarın kulüp üyeliğini iptal eden, ömür boyu stada girmesine yasak koyan ve ırkçı olayı kınayan Villarreal Kulübü, 3 gün içinde komiteyi olaya ilişkin bilgilendirecek.

Villarreal ile Barcelona arasında 27 Nisan Salı günü oynanan maçta, köşe atışı kullanmak isteyen Dani Alves’e tribünlerden muz atılmış, Brezilyalı futbolcu da muzu alarak yemişti. Bu ırkçı olay dünyada tepkilere neden olmuştu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/30/muz-ata...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın