Görüş Bildir
Haberler
Muhteşem Asker Oyunu ( Oyun Tanıtımı )

Muhteşem Asker Oyunu ( Oyun Tanıtımı )

Bilal Öztürk
06.04.2015 - 05:51 Son Güncelleme: 06.04.2015 - 11:24

Muhteşem Asker Oyunu Tanıtım

Merhaba arkadaşlar sizlere her gün farklı bir Flash Oyunu tanıtacağımı daha öncesinde de paylaşımlarım da söylemiştim. Bugün konumuz tek başına ülkesine hizmet eden bir askerdir. Lakin bu asker diğerlerine göre çok farklıdır. Oldukça yetenekli ve cesurdur. Zaten cesareti olmasaydı tek başına o kadar kalabalığın arasına girmeye cesaret edemezdi. 

Muhteşem Asker olarak bilinen komandomuzu bir çoğunuz Metal Slug Oyunlarından tanıyacaksınız. Gerçek adı Markos olan karakterimiz savaş esnasında yaşadığı olayları sizlere aktarıyor ve bizzat sizin de yaşamanızı sağlıyor. Ona bu konuda yardımlarınızı esirgememeniz gerekiyor. 

Süper Asker kontrollerini ( w,d,s,a ) tuşlarına basarak sağlayabilirsiniz. Bunlar sadece yönlendirmek için geçerlidir. Düşmanlar uçaktan paraşütle atladığında sizin işiniz başlamış olacaktır. Havadan gelen uçakları durdurmak için orada bulunan uçak savarı kullanmanızı öneririm. İsminden de anlaşıldığı gibi ona uçak savar denmektedir. Ateşi seri edebilmek için 'J' tuşuna hızlı şekilde basıp çekeceksiniz. Yanlış algılanmasın basılı tutarsanız ateş etmeyecektir. 

Bazı yerlerde zıplayıp, atlamanız gerekebilir. Bunun için 'K' tuşunu kullanabilirsiniz. El bombalarınız sayılıdır. Ama bazı yerlerde çok ihtiyacınız olacaktır. Onu kullanmayı ise 'L' ile yapacaksınız. Askerler size ateş ettikleri zaman kurşunlara değmemeye çalışırsanız daha fazla yaşarsınız. Her kurşun sonrasında canınız azalacak ve yaralanacaksınız. Kaçabilmek için ilk başlarda yeterli bölgeniz olacaktır. Ama ilerleyen zamanlar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. 

Silah Oyunları severlerin ilgisini gerçekten de çekeceğinden eminim. Aradığınız savaşı sizlere sunacak olan bu uygulamada ilerleyen zamanlar oldukça başınız belaya girecektir. Bazı yerlerde cesaret çok önemli olmasına rağmen kalabalık ordu olduklarında cesaretten çok kabiliyet önde olacaktır. Hayatta kalabilmek için savaşmaktan başka çareniz yoktur. 

Muhteşem Asker Oyunu Oynamak için lütfen alttaki linki kullanmayı deneyiniz. 

http://silahlioyun.net/muhtesem-asker.html

Kaynak: http://silahlioyun.net/muhtesem-asker...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhteşem Asker Giriş Bölümü

Muhteşem Asker Giriş Bölümü

Sinirli ve asabi tavırlarıyla muhteşem asker saldırıya geçmeden önce ki hali ...

Muhteşem Asker kontrolleri

Muhteşem Asker kontrolleri

Muhteşem asker nasıl yönlendirilir, saldırmak için neler kullanılır bu resimde görebilirsiniz.

Muhteşem Asker savaş içindeyken.

Muhteşem Asker savaş içindeyken.

Gördüğünüz gibi süper askerimiz savaş ortasında çatışıyor ve düşmanlarını makineli silahla öldürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın