Görüş Bildir
Haberler
Monaco'dan Kötü Başlangıç

Monaco'dan Kötü Başlangıç

Fatih
11.08.2014 - 00:17

Monaco'dan Kötü Başlangıç

Ligin en büyük şampiyonluk adayları arasında bulunan Monaco, evinde Lorient'e boyun eğdi.

Fransa Ligue 1'in açılış haftasında Monaco , sahasında Lorient 'i ağırladı. James Rodriguez'i kaybederek forvet hattında ağır bir darbe alan Fransız ekibi, zayıf rakibi karşısında yenilgiden kurtulamadı.

Monaco'nun baştan sonra baskın bir oyun sergilediği maçta Lorient erken bulduğu penaltı golünün avantajını kullandı. Henüz 9. dakikada Abdennour'un ceza sahası içinde yaptığı hareket sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen pozisyonun kahramanı Aboubakar net bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Ev sahibi adına ilk yarının en tehlikeli pozisyonu 26. dakikada Berbatov ile geldi. Kurzawa'nın ortasında kale alanı önünde kafayı vuran Bulgar golcü, kaleciyi geçmeyi başaramadı. İlerleyen dakikalarda Kurzawa ile bir net fırsat daha yakalayan Monaco, devreyi 1-0 geride tamamladı.

İkinci yarıda Monaco tüm hatlarıyla saldırırken, Lorient ders niteliğinde bir savunma anlayışı sergiledi.

68'de Monaco, Ricardo Carvalho'nun ikinci sarı karttan kırmızı görmesiyle 10 kişi kaldı.

Tam umutlar tükenirken, sahneye çıkan Berbatov 77'de takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao topu ağlarla buluşturdu ve skora denge getirdi.

Tam maç bitti derken sahneye Lavigne ve Abdullah ikilisi çıktı. Hızlı gelişen atakta Rafidine Abdullah'ın pasında Lavigne müsait durumda topu filelere yolladı ve maçın sonucunu tayin etti: 1-2

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/monaco-v...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın