Görüş Bildir
Haberler
Mine Uygulaması İle İş Bağlantılarınızı Daha İyi Tanıyın

Mine Uygulaması İle İş Bağlantılarınızı Daha İyi Tanıyın

Teknoloji Haberleri
16.11.2014 - 23:01 Son Güncelleme: 17.11.2014 - 00:08

Mine Uygulaması İle İş Bağlantılarınızı Daha İyi Tanıyın

Mine Uygulaması İle İş Bağlantılarınızı Daha İyi Tanıyın
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

MINE sayesinde çevrenizdekiler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

İş ilişkileriniz arttıkça ve kendi profesyonel ağınız genişledikçe, herkesin neler yaptığınız takip etmek oldukça zor bir hale geliyor. LinkedIn üzerinden veya kişisel sayfalardan insanları takip etmeniz tabi ki mümkün ama bu şekilde bile çok fazla bir bilgiye ulaşamıyorsunuz.

iPhone için geliştirilen yeni MINE uygulaması sayesinde çevrenizdekilerle ilgili bilgileri almak daha kolay hale geliyor. Uygulama sayesinde hem ağınızdaki bağlantılar sayesinde bilgi alabiliyorsunuz (telefonunuzu ve LinkedIn kişilerinizi kullanıyor) hem de ileride ileride kişisel ağınızda görmek isteyebileceğiniz kişileri görebiliyorsunuz.

MINE uygulamasının LinkedIn ‘den farklı olarak getirdiği özellik ise, şu anda sosyal medya üzerinde var olan bilgilerden çok daha fazlasının elinin altında bulundurması. LinkedIn hesabınızın ve “yüzlerce” haber kaynağının yanı sıra, MINE doğrudan başlıklara taşınmayan diğer kaynakları da inceliyor. Bu kaynaklar arasında; medyada veya basın bültenlerindeki ilgili bilgiler, hisse işlemlerindeki hareketlilikler, yapılan bağışlar, idari personel değişiklikleri ve şirket duyuruları bulunuyor.

Bütün bu bilgi bir araya getirilerek takip ettiğiniz kişilerin ilgilendiği şeyler hakkında fikir sahibi olup, yaşamları hakkında daha fazla fikir sahibi olmanızı sağlıyor.

MINE sadece listenizdeki kişiler hakkında sizi uyarmakla kalmıyor. Bağlantıda olduğunuz kişilerin ağlarında bulunan “birinci derece” alakalı bir bilgiye rastladığında ve uygulama algoritması bunun paylaşılmaya değer olduğuna karar verdiğinde de sizi uyarıyor.

Uygulama ayrıca sizinle alakalı olabilecek organizasyonların yaptığı hareketliliklerde de size haber verebiliyor. MINE bütün uyarıları kişisel olarak ayarlamanıza ihtiyaç duymadan, yaptığınız ilk kuruluma göre kendini ayarlayabiliyor. Tabi ki isterseniz güncellemelerin nasıl alınacağına dair kişisel düzenlemeler de yapabiliyorsunuz.

Müşterileriniz ve ortaklarınız hakkında daha fazla bilgiye sahip olarak, onlar ile daha etkili bir iletişim içine geçmenizi sağlayan bu uygulama sayesinde, iş ilişkilerinizi çok daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. Eğer denemek isterseniz uygulama App Store üzerinden indirilebilir durumda.

Kaynak: http://techkafa.com/mine-uygulamasi-i...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın