Görüş Bildir
Haberler
Milli Takım'ı Bırakıyor

Milli Takım'ı Bırakıyor

Fatih
08.09.2014 - 23:26

Milli Takım'ı Bırakıyor

A Milli Basketbol Takımı'nın 36 yaşındaki kaptanı Kerem Gönlüm, milli takımı bırakıyor.

A Milli Basketbol Takımı’nın 36 yaşındaki kaptanı Kerem Gönlüm, Dünya Kupası’nın ardından Milli Takım’ı bırakacağını açıkladı. Kerem Gönlüm, “Bu son şampiyonam. Milli Takım kariyerimi bitireceğim. Aslan gibi gençlere formayı teslim edeceğim” dedi.

İspanya’ya madalya için geldiklerini ve sahada verdikleri mücadeleyle şansla dualarla mucizeyi yarattıklarını ifade ederek, “Yarın kaybetsek de kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Şimdiye kadar büyük bir iş başardık. Ama madalya kazanmak istiyoruz. Rahatız ama konsantrasyonumuz üst düzeyde” diye konuştu.

“Mucize kelimesi abartılı” diyen Kerem Gönlüm, şöyle devam etti

“Sonuçta kimse bize hiçbir şey yapmadan o basketi bizim için atmadı. Biz sahada o mücadeleyi gösterdik. Allah yüzümüzü kara çıkarmadı. Çalıştık mı o başarıyı hak ediyoruz. Mucizeyi çalışarak biz yarattık. Hücum olarak kötü olsak da savunma anlamında mükemmel oynuyoruz. Atamıyoruz ama attırmıyoruz da. Bu çok önemli. Bu formanın altında oynayan bütün arkadaşlarım hakkını vermeye çalışıyor. O anlamda da her şey yolunda. Litvanya maçı biraz daha zor bir maç ama en azından bize ekol olarak daha yakın bir maç. Buraya gelene kadar başka kıtaların takımlarına karşı zorlandık. Litvanya ile birbirimizi tanıyoruz. Bu sefer iyi oynayarak kazanmak istiyoruz.”

A Milli Basketbol Takımı, çeyrek finalde Litvanya ile yarın TSİ 18:00′de karşılaşacak

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/09/08/milli-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın