Görüş Bildir
Haberler
Microsoft'tan Apple TV'ye Karşı 'Ucuz' Xbox One

Microsoft'tan Apple TV'ye Karşı 'Ucuz' Xbox One

Yeni raporlar Microsoft'un donanım serisine Apple TV karşısında rekabet edebilecek yeni bir cihaz eklemeyi düşündüğünü gösteriyor. Petri internet sitesinden Brad Sams , Microsoft'a yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, şirketin ucuz ve hafif bir Xbox One üzerine çalıştığını öne sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni cihazın konsolun daha küçük bir versiyonu olmaktan ziyade, sadece Windows Store oyunları ve uygulamalarını çalıştırmak için tasarlanmış olabileceği belirtiliyor. Rapor, bu planların net olmadığını ve rafa kaldırılabileceğini ifade ederken, cihazın kesinleşmesi durumunda 2016 yılının ikinci yarısından önce piyasaya sürülebileceğini ekliyor.

Microsoft'un hafif Xbox One versiyonu fiyat olarak da kullanıcıları zorlamayacak. Cihazın muhtemelen Apple TV gibi 149-199 dolarlık bir fiyat aralığında olması bekleniyor.

Chip

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
5
5
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
celillafci

Her ne kadar ucuz olursa olsun isterseniz çok daha üstün olsun microsoft bu işi yapamaz arkasında mağaza yok uygulama yok ovi yi de gördük windows mağazayıda... Devamını Gör

Kaan Erdem

Son çıkan Apple Tv gerçekten çok güzel ve eskisine göre de çok daha performanslı. Fiyatı da bir Apple cihazı için ucuz :). İçinde bulundurduğu donanım iPad A... Devamını Gör