Görüş Bildir
Haberler
Microsoft, HoloLens ile Spor Müsabakalarını Nasıl İzleyeceğinizi Hayal Ediyor?

Microsoft, HoloLens ile Spor Müsabakalarını Nasıl İzleyeceğinizi Hayal Ediyor?

Micosoft bu yılın ilk çeyreğinde HoloLens isimli bir sanal gerçeklik setinin geliştirici sürümünün 3.000 dolara satılacağını ve ileride de satışa sunacağının sözünü verdi. Ürüne sahip olmayanlarımız için, bolca CGI içeren demo videoları, şimdilik yeterli olacaktır.

Şirketin yayınladığı son videoda, HoloLens’in spor müsabakalarını nasıl değiştirebileceğini gösteriyor. Eğer isterseniz maçları televizyonunuzdan daha geniş bir ekranda izleyebilirsiniz, stadyumu kahve sehpanızın üzerine getirip maçı yukarıdan izleyebilirsiniz, oyuncuların hologramlarını görebilir ve istatistiklerini odanızın içine görüntüleyebilirsiniz.

Bu durumun gerçek olmasına uzun bir zaman dilimi var. Microsoft bu başlığı 2020’de müşteri ile buluşturmayı planlıyor. Ancak şirket, reklam videoları ile müşteri kazanmayı çok iyi biliyor.

Daha önceki videolarda HoloLens’in endüstriyel tasarımcılara 3D modellerde yardımcı olabileceği ve evinizi bir oyun alanına çevirebileceği gösterilmişti. Eğer HoloLens için iyi bir fikriniz varsa, bu fikri Microsoft’a gönderebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın