Görüş Bildir
Haberler
Preud'Homme: "Tur Şansımız Yüzde 60"

Preud'Homme: "Tur Şansımız Yüzde 60"

Enver K.
12.03.2015 - 23:48

Club Brugge Teknik Direktörü Michel Preud'homme kendi seyircileri önünde galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Beşiktaş'ın kalitesinin bilincinde sahaya çıkarak avantajlı bir skor etmek için mücadele ettiklerini belirten Preud'homme, ikinci yarıda iki güçlü forveti oyuna alarak sonuca gitmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Bu oyun sistemiyle maçı kazandıklarına dikkati çeken Preud'homme, şöyle konuştu:

'Maçın başından itibaren tehlikeli olmaya çalıştık. Rakibimizin kalitesini biliyorduk. İkinci yarıda iki güçlü forvet oyuna alarak, maçı kazanmayı amaçladık. Belki diğer takımlar için bu sistem sonuç vermeyebilir ama bu maçta bu taktikle sonuca gittik. Uzun toplarla oynamak da bu taktiğimizin bir parçasıydı.'

Sahalarında aldıkları bu galibiyetle tur atlama şanslarının biraz yükseldiğine vurgu yapan Preud'homme, 'Eğer evinizde 0-0 berabere kalırsanız, tur atlama şansınız yüzde elli olur. Ama eğer kazanırsanız şansınız belki yüzde 60'a çıkar. Bu sonuçla belki bir avantaj, bir kredi elde ettik. Ama tur için yeterli olur mu bunu rövanşta göreceğiz' değerlendirmesinde bulundu.

LİG TV

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/tur-san...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0