Görüş Bildir
Haberler
Metro'da Gerçekleşen Ulaşım Zammı Protestosunda Kavga

Metro'da Gerçekleşen Ulaşım Zammı Protestosunda Kavga

Caner
14.06.2014 - 21:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ulaşım Zammı Protestosunda Kavga

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı zam kararı, “Halkevleri' ve 'Öğrenci Kolektifleri' üyesi yaklaşık 100 kişilik bir grup tarafından protesto edildi.

AKBİL BASMAMA EYLEMİ

Mecidiyeköy Metrobüs durağına saat 18.00'de bir araya gelen gruplar ellerindeki pankart ve dövizlerle, ulaşım zammının geri alınmasına yönelik sloganlar attı. Burada yaptıkları basın açıklamasında, daha önceki ulaşım zammının kendileri tarafından yapılan eylemler sayesinde geri alındığı belirtildi. Eylemciler, basın açıklamasının ardından turnikelerden atlayarak metrobüs durağına girdi. Eylemciler, açtıkları serbest geçiş turnikesinden vatandaşları da biletsiz olarak içeri aldı.

Metrobüs durağında da bir süre slogan atan eylemcilere herhangi bir müdahalede bulunulmadı.

KAVGA ÇIKTI

Eylemin sonlandırılmasının ardından bazı eylemciler, turnikelerin dışında bekleyen sivil polislerle tartıştı. Nedeni öğrenilemeyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavga sırasında yere düşen sivil polis, eylemciler tarafından tekmelendi. Kavga, diğer sivil polislerin ve vatandaşların araya girmesiyle sonlandı. Eylemcilerden gözaltına alınan olmadı.

Mehmet AKTARAN / İstanbul, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/istanbulda-ulas...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0