Görüş Bildir
Haberler
Messi Barca'da Bırakmak İstiyor

Messi Barca'da Bırakmak İstiyor

Fatih
09.01.2014 - 20:18

Messi Barca'da Bırakmak İstiyor

Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi, futbol kariyerini Barcelona'da sonlandırmak istediğini açıkladı.

Uzun süren sakatlığının ardından Barcelona'nın Getafe ile oynadığı İspanya Kral Kupası (Copa del Rey) maçıyla sahalara dönen ve 2 gol atan Messi, futbol kariyerine ilişkin El Marcador televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Barcelona forması giymekten zevk duyduğunu belirten Arjantinli oyuncu, 'Futbolu burada bırakmak istiyorum. Taraftarlar istediği sürece tüm futbol kariyerimi Barcelona'da geçireceğim' dedi.

İki ay süren tedavisi döneminde çok zor zamanlar geçirdiğini belirten 26 yaşındaki futbolcu, 'Barcelona'da oynamaktan her zaman heyecan duydum. Mental olarak dinlenmiş durumdayım ve yeni başarılar kazanmak için büyük istek duyuyorum' ifadesini kullandı.

'Takımıma gollerimle katkıda bulunmak istiyorum' diyen Messi, 'Artık zor zamanlar geride kaldı ve önceden olduğu gibi sahada kazanmak için savaşmaya devam edeceğiz' şeklinde konuştu.

Barcelona Asbaşkanı Javier Faus, Lionel Messi'nin dünyanın en çok kazanan oyuncu unvanını kaybetmesinin ardından maaşında iyileştirmeye gidilmeyeceğini söylemiş, Arjantinli futbolcu da kulüpten bu yönde bir beklentisi olmadığını vurgulamıştı.

Kaynak: http://www.totemspor.com/haber/futbol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın