Görüş Bildir
Haberler
Mersin'deki Rüşvet Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı

Mersin'deki Rüşvet Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı

adem kara
14.01.2014 - 09:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mersin'deki Rüşvet Operasyonunda 7 Kişi Tutuklandı

Operasyonda, 'rüşvet aldıkları ve verdikleri' iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 29 kişiden gümrük memuru olan 7'si tutuklandı.

Mersin’de Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve Istihbarat Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 'rüşvet aldıkları ve verdikleri' iddiasıyla mahkemeye sevk edilen 29 kişiden gümrük memuru olan 7'si tutuklandı.

Rüşvet operasyonunda adliyeye getirilen 35 zanlıdan 6’sı serbest bırakılırken 29'u savcılık sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Gece geç saatlere kadar süren mahkeme sonrası zanlılardan gümrük memuru olan 7 kişi tutuklandı. Şüphelilerden, 3'ü gümrük memuru 22 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın talimatıyla OrtaAkdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve Istihbarat Müdürlüğü (KIM) ekiplerince, başlatılan operasyonda, 'rüşvet aldıkları ve verdikleri' iddiasıyla aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmıştı. 

haberler.com

Kaynak: http://www.haberler.com/mersin-deki-r...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0