Görüş Bildir
Haberler
Melo'dan Transfer Açıklaması

Melo'dan Transfer Açıklaması

Fatih
03.05.2014 - 20:33

Melo'dan Transfer Açıklaması

Felipe Melo, Sao Paulo'ya transfer olacağı iddialarına Gençlerbirliği maçı öncesinde cevap verdi.

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, Brezilya Ligi ekiplerinden Sao Paulo'da yeni başkanın kendisi için transfer girişimlerinde bulunduğu haberleri üzerine Gençlerbirliği ile oynadıkları mücadelenin öncesinde açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı oyuncu, Galatasaray'da mutlu olduğunu söylerken, 'Öncelikle Felipe Melo, Sao Paulo yönetiminin ilgisini, eğer gerçekse, mutluluk ile karşılıyor. Ancak şu anda benimle iletişime geçen kimse yok. Galatasaray'da mutluyum ve elimdeki şartlardan da memnunum' ifadelerini kullandı.

'BİR GÜN BELKİ DÖNERİM'

Transferin yüksek maaşı nedeniyle gerçekleşmediği iddialarını da yanıtlayan Sambacı, 'Maaşım dünya futbolundaki ortalama maaşın üzerinde olabilir, bunu saklamıyorum.

Ancak bu benim bir kulüp ile yapacağım görüşmeleri etkilemez. Ancak Brezilya'ya geri dönmeyi bir an bile düşünmedim. Taraftar ve kulüp, beni seviyor ve kulüp beni bırakmak istemediğini çoktan belli etti bile... Sao Paulo taraftarlarının ilgisi için tekrar teşekkürler. Bir gün belki geri dönerim, ama o gün bu gün değil' açıklamasını yaptı.

Bu sezon Galatasaray ile gösterdiği performansla milli takıma göz kırpan ve 2015-16 sezonu sonuna kadar sarı-kırmızılılar ile sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncu, 43 mücadelede forma giyerken, 3 gol ve 4 asistlik bir performans sergiledi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın