Görüş Bildir
Haberler
Melo'dan Prandelli Açıklaması

Melo'dan Prandelli Açıklaması

Fatih
29.11.2014 - 21:30

Melo'dan Prandelli Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşandı.

Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor’u deplasmanda 1-0 yenen Galatasaray’da büyük bir sevinç yaşandı. Alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Felipe Melo, “Gaziantepspor karşısında çok zorlandık ancak iyi mücadele ederek galibiyete uzanmayı bildik. Galatasaray benim için çok önemli, Galatasaray’da 100. maçıma çıkmak Tanrı’nın bana bir lütfu, her gün buna şükrediyorum.” dedi.

Antep’te Galatasaray ruhunu sahaya yansıttıklarını belirten Brezilyalı futbolcu, “Dışarıdan baktığınmız zaman maçın zorluğunu anlayamazsınız, içeri girmek lazım. Zor bir süreçten geçiyoruz ve arka arkaya maçlar oynadık. Bugün, burada 11 tane Aslan vardı ve takım ruhunu sahaya yansıttık, bu galibiyette bu şekilde geldi. Arkadaşlarımı da kutluyorum. Galatasaray ruhunu en iyi şekilde sahaya yansıttık.” şeklinde konuştu.

Prandelli hakkında da konuşan Melo, “Prandelli’ye teşekkür etmek istiyorum, çok iyi bir insan, çok iyi bir dost ve çok iyi bir hoca. Zaman zaman futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bugün birçok oyuncumuzun sakatlığı vardı, benim de ağrılarım vardı ve bu ağrılar çok şiddetliydi. Buna rağmen oynamak zorundaydım, arkadaşlarım da benim gibi mücadele etti” ifadelerini kullandı.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/11/29/melodan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın