Görüş Bildir
Haberler
Maske Kimsin Sen'in jürisi Alican Yücesoy'un Eski Eşi Kırmızı Oda'dan Çıktı!

Maske Kimsin Sen'in jürisi Alican Yücesoy'un Eski Eşi Kırmızı Oda'dan Çıktı!

Fox TV ekranlarında yayınlanan yarışma programı Maske Kimsin Sen yarışmasında jüri koltuğunda oturan isimlerden biri olan Alican Yücesoy'un, eski eşinin Kırmızı Oda'nın sevilen karakterlerinden biri olan ve üzücü hayat hikayesi ile hüzünlendiren Alya karakterini canlandıran Melisa Sözen ile evli oldukları öğrenildi. Melisa Sözen ve Alican Yücesoy evliliği yalnızca 6 ay sürdü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fox Tv'nin fenomen yarışma programı Maske Kimsin Sen yarışmasında jüri üyeliği yapan ünlü oyuncu Alican Yücesoy'un hayatı, kim olduğu ve evli olup olmadığı çokça merak ediliyor. Şimdilerde bekar olan Alican Yücesoy'un daha önce kendisi gibi  ünlü bir oyuncu olan Melisa Sözen ile evli oldukları ortaya çıktı.

Çiftin Evliliği Kısa Sürdü!

Çiftin Evliliği Kısa Sürdü!

2013 yılında evlenen Alican Yücesoy ile Melisa Sözen çifti, 2014 yılında boşanmışlardı. 6 ay süren evlilik ile ilgili Alican Yücesoy, 'Bir aydır ayrı yaşıyoruz. Sanatçı oluşumuz, çalışma saat ve günlerimizin farklı oluşu, aile birliğinin gerektirdiği düzen ve yaşam biçimine uyum sağlayamamamız bizi bu sonuca sürükledi.' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın