Görüş Bildir
Haberler
ManU ve Arsenal'in Schneiderlin Savaşı

ManU ve Arsenal'in Schneiderlin Savaşı

Fatih
11.01.2015 - 22:25

Premier Lig’de Arsenal ve Manchester United, Southampton’ın başarılı oyuncusu Morgan Schneiderlin için savaş halinde.

İngiliz devleri Southampton’ın başarılı orta saha oyuncusu Morgan Schneiderlin için kapışıyor...

Uzun bir süredir Arsene Wenger’in orta sahaya düşündüğü bir isim olan Morgan Schneiderlin için Londra ekibi, Southampton’a ciddi bir teklif yapacağı sırada Manchester United’ın da devreye girdiği öğrenildi.

Ada basınının iddialarına göre Schneiderlin için 25 milyon poundluk bir teklifte bulunan Arsenal’in yanı sıra, ara transferde orta sahaya takviye yapacak olan Kırmızı Şeytanlar da Southampton’ın yetenekli ismi için devreye girdi.

25 yaşındaki futbolcu için Southampton’ın kapısını çalan İngiliz devleri, Schneiderlin'i de ikna etmek için birbiriyle yarışıyor.

LONDRA'DAN BİR TALİP DAHA VAR

Morgan Schneiderlin Arsenal’in yanı sıra Londra’dan bir talibi daha var. Tottenham Kulübü de 25 milyon pound civarında bonservisi olan futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.

AYRILMAK İSTİYOR

Sezon başında birçok yıldızını kaybeden Southampton’da, Fransız oyuncu Schneiderlin’in de takımdan ayrılmak istediği biliniyor. Fransız yıldız daha önce yaptığı açıklamada Lallana, Lovren, Lambert, Shaw ve Chambers gibi isimlerin ayrılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmiş ve ara transferde takım değiştirmek istediğini söylemişti.

2017 yılına kadar Southampton ile sözleşmesi bulunan Schneiderlin, bu sezon Premier Lig’de 16 maçta görev alırken, 3 kez gol atma başarısı gösterdi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın