Görüş Bildir
Haberler
Mantle Teknolojisi Thief'e Bugün Geliyor

Mantle Teknolojisi Thief'e Bugün Geliyor

Onedio Medya
19.03.2014 - 13:55

Mantle Teknolojisi Thief'e Bugün Geliyor

Bilgisayarınızda fazla FPS'ye yer açın.

YAZAN

Berkan Cesur

AMD ’nin Mantle teknolojisine geçen ay dergimizde uzun uzadıya değinmiştik. Ama kaçıranlar için de tekrar etmekte fayda var. Mantle, AMD’nin grafik kartları ve oyunlar arasında oluşturduğu özel API ile, ekran kartı işlemcisini direkt olarak kullanmanın diğer adı. Özel olarak yapılan çalışmalar sonrası kurulan bu köprü, aradaki paravan işlemleri atlayarak ekran kartınızdan %40’a kadar daha fazla performans almanızı sağlıyor.

Ekstra bir ücret ödemeden %40’a varan performans artışına sahip olmak şüphesiz hepimizin ilgisini çeker. Mantle şu an için Battlefield 4 ve Star Swarm demosu için yayınlandı ve şaşırtıcı derecede başarılı çalıştığı gözlendi.

Şimdi sıra Thief ’te. Eidos’taki yapımcılar ile kol kola veren AMD yetkilileri gün itibariyle Mantle teknolojisini AMD ekran kartı kullanan Thief oyuncuları ile buluşturmak için kolları sıvıyor. Mantle teknolojisinin yanında Eidos ve AMD ’nin ortak imzasını taşıyan ve TrueAudio adını alan yama da oyunun ses efektlerinin CPU’ya olan yükünü azaltacak. TrueAudio oyun dünyasında bilinen ilk spesifik “ses yaması” bu arada, değinmeden geçmeyelim.

Berkan Cesur , yüksek FPS ile hırsız var dediği diyarlardan bildirdi.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36810-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın