Görüş Bildir
Haberler
Mancini: Sabaha Gidebilirim

Mancini: Sabaha Gidebilirim

Ulaş
26.03.2014 - 00:17

Mancini: Sabaha Gidebilirim

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının Bursaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçta kulüp başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Roberto Mancini'yi istifaya çağırdı.

Bursaspor'un Bekir ile bulduğu beraberlik golü sonrasında Galatasaray tribünleri 'Mancini istifa' diye bağırdı. Mancini, taraftarın yoğun protestosuna karşılık tribünlere sinirle dönüp 'Bekleyin' işareti yaparak karşılık verdi.

Ardından Mancini üzerindeki Galatasaray montunu sinirle çıkardı

Mancini'nin ardından Galatasaray taraftarı tepkisini yönetim kurulu ve Başkan Ünal Aysal'a ardından da sarı kırmızılı oyunculara çevirdi. 'O forma kutsaldır nasip olmaz herkese' diyerek futbolculara mesaj veren Galatasaray taraftarı ' Ünal Aysal istifa' şeklinde de tempo tuttu.

'BU GECE DE GİDEBİLİRM YARIN SABAH DA...'

Mancini maç sonunda basın toplantısına alışılmışın dışında ana dili olan İtalyanca konuşmak istedi. Tercüman Mert Çetin ile her basın toplantısında İngilizce konuşan Mancini bu kez toplantıya Kulüp İdari Menajeri Cenk Ergün ile geldi ve ana dili olan İtalyanca konuşmayı tercih etti.

İtalyan teknik adam basın toplantısında ilginç çıkışlar yaptı. Mancini, 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna 'Bu gece de gidebilirim yarın sabah da...' şeklinde cevap verdi.

Mancini sözlerini şöyle sürdürdü; 'Buraya bir proje ve geleceğin takımını kurmak için geldim. Bana gelirken bu anlatıldı. Sabır göstermezsek ben buraya niye geldim. Hakaretleri dinlemeye hiç gerek yok. 4 ayda bir takım kuramazsınız. Ama hata yapmış olabilirim. Anladım ki burada bu ortam yok. Valizimi hemen toplayıp bu gece gidebilirim.'

'BURAYA ÇALIŞMAK İÇİN GELDİM GİTMEK İÇİN DEĞİL...'

'Çok söylenecek bir şey yok. Oynadık iki gol attık ve sonra kaçırdık. Ardından kötü oynayarak iki gol yedik. Ben bu akşam ve yarın sabahta gidebilirim. Sorun değil. Galatasaray, Cehelsa maçına kadar iyi oynadı. Orada yenilgiyi hakettik. Ardandan Kayserispor ve Bursaspor maçını iyi oynadık ve kaybettik. Buraya çalışmak için geldim. Gitmek için gelmedim.'

'OYUNCULARLA ARAMDA SORUN YOK... OYUNCULARIN KENDİ ARASINDA SORUN VARSA...'

'Basın mensuplarının arasında da doğruyu yazmayan arkadaşlar var. Oyuncularla aramda problemlerin olduğunu yazan gazeteler var. Bunu yazanların mesleğini değiştirmeleri gerekir. Oyuncularla aramda sorun yok. Eğer oyuncular arasında bir sorun varsa onu bilmiyorum. Onlara sorun. Eğer önceden problem varsa onu bilmiyorum.'

'TÜRKİYE'YE GELMEKLE HATA YAPMIŞ OLABİLİRİM'

'Gitmemi isteyenler olabilir. Kabul etmesem de saygı duyuyorum. Buraya gelirken geleceğin takımını kurmak için buraya davet edildim. Kariyerimde daha az izlenen bir lige geldim. Hata yapmış olabilirim. Bunun için yarın gidebilirim. Ama ben buraya geleceğin takımını kurmak için geldim. Taraftarın küfrünü çekmek zorunda değilim.

'Biz geleceğin takımını kurmak için geldik. Bize sabır gerekiyor. Hakaretleri dinlemenin hiç bir anlamı yok. Ocak'tan geçen haftaya kadar oynadığımız oyunu izlemediniz mi? Lig, şampiyonlar ligi ve Kupa'yı 10-15 oyuncuyla oynadık. Ve kadromuz buna yeterli değildi. Gazetecilerin bunu görmesi gerekir.

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın