Görüş Bildir
Haberler
Mancini'den Yıldız Açıklaması

Mancini'den Yıldız Açıklaması

Batuhan
05.02.2014 - 17:05

Mancini'den Yıldız Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası’nda Tokatspor’a karşı hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Mancini, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda deplasmanda Tokatspor’u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Tokatspor karşısında ilk 11′de birçok yeni oyuncusunun görev yaptığını belirtti.

Çok sayıda yeni oyuncuya rağmen sahada iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu vurgulayan Mancini, “Gruptan çıkma açısından önemli bir 3 puan aldık. Hak ederek, iyi oynayarak 3 puan aldığımızı düşünüyoruz” dedi.

Mancini, maçta sakatlanan Lucas Ontivero’nun durumunun sorulması üzerine, yorgunluktan kaynaklanan bir sıkıntı yaşandığını, önemli bir sakatlığın söz konusu olmadığını ifade etti.

Bir gazetecinin, Drogba, Sneijder ve diğer as oyuncuların Tokat’a getirilmeme nedenini sorması üzerine, Roberto Mancini, şunları söyledi:

“Ne yazık ki gereksiz kurallardan ve gereksiz fikstürden dolayı getiremedik. Galatasaray, hem ligde hem kupada mücadele ediyor, bir ay içinde 6 maç oynuyor. Bazı takımlar sadece ligde oynuyor ve pazardan pazara maç yapıyor. Cumartesi günü Eskişehirspor ile maçımız var. Bu yoğun tempoda bu tip oyuncularımızı mutlaka dinlendirmemiz gerekiyor.”

Kaynak: http://amkspor.com/2014/02/05/mancini...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın