Görüş Bildir
Haberler
Malaga, Amrabat'ı Resmen İstedi

Malaga, Amrabat'ı Resmen İstedi

Fatih
05.11.2014 - 21:20

Malaga, Amrabat'ı Resmen İstedi

Malaga, Nordin Amrabat'ın bonservisini almak için Galatasaray ile pazarlık masasına oturuyor.

Malaga Genel Direktörü Vicente Casado, Galatasaray'dan kiralık olarak kendilerinde forma giyen futbolcunun bonservisini almak istediklerini ancak bunun için önce maddi kaynak yaratmaları gerektiğini söyledi.

Cassado, 'Amrabat'ı almak için öncelikle oyuncu satacağız. Bu yüzden kadromuzdaki oyuncular için gelecek tekliflere kulüp olarak açığız. Biz zaten çok önceden beri Amrabat'ı almak için uğraşıyoruz. Daha önce onun için İstanbul'a beş kere gittik. Şimdi aynı çabayı bonservisini almak için sergileyeceğiz. Ancak açık konuşmak gerekirse Türklerle müzakere etmek hep çok zor oluyor. Amrabat biz kendisinin burada olmasını istediğimiz için burada' dedi.

Malaga kulübünün Amrabat için ödemesi gereken 3.5 milyon Euro'luk kısmı taksitler halinde ödemek istediği ancak bu konuda sarı kırmızılıların net tavır koyduğu ve parayı nakit istediği aktarılıyor.

Eğer Galatasaray Amrabat'ı 3.5 milyon Euro'ya satabilirse sezon başında Malaga'dan aldığı kiralama ücretiyle birlikte Faslı oyuncudan 4.5 milyon Euro kazanmış olacak.

Ülke Haber

Kaynak: http://www.ulkehaber.com/spor/malaga-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın