Görüş Bildir
Haberler
Mahkeme, TFF'ye 500'er Bin Euro'luk Primleri Sordu

Mahkeme, TFF'ye 500'er Bin Euro'luk Primleri Sordu

2016 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde eden A Milli Takım futbolcularına verileceği öne sürülen 500'er bin Euro'luk primin iptali için açılan davada mahkeme, Türkiye Futbol Federasyonu'na, 'Böyle bir kararınız var mı?' diye sordu. Federasyon mahkemeye, futbolcular ve teknik kadroya prim verilmesine ilişkin karar alınmadığı cevabını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankara Barosuna kayıtlı avukat Sedat Vural'ın, 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılacak A Milli Futbol Takımı'na 'beş yüzer bin Euro prim verilmesi yönlü kararın iptali' talebiyle açtığı davayı gören mahkemeye, federasyon yönetim kurulunca, futbolcular ve teknik kadroya prim verilmesine ilişkin karar alınmadığını bildirdi.

Davanın açıldığı Ankara 14. Asliye Hukuk Mahkemesi, 'A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine en iyi üçüncü olarak katılacak olması dolayısıyla futbolcular ve teknik kadroya beş yüzer bin Euro verilmesine ilişkin karar alınıp alınmadığını' federasyondan sordu.

TFF'den mahkemeye verilen yanıtta, federasyon yönetim kurulunun bu yönde karar almadığı bildirildi.

TFF avukatınca 21 Aralık 2015'te yazılarak mahkemeye gönderilen cevapta, 'A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine en iyi üçüncü olarak katılacağının belli olmasının akabinde, federasyon yönetim kurulunca futbolcular ve teknik kadroya 500 bin Euro verilmesine ilişkin karar alınmadığını bilginize sunarız' ifadesine yer verildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
1
0
0
0
0
0