Görüş Bildir
Haberler
LukaBUKA Ramazan Boyunca İndirimli

LukaBUKA Ramazan Boyunca İndirimli

Ayların en güzeli olan mübarek ramazan ayındayız. Fırından aldığımız sıcacık ramazan pidesiyle, mahya ışıklarıyla, mahallemizin ramazan davulcusuyla, iftar sonrası yediğimiz ramazanın vazgeçilmez tatlısı güllaç ile ve tüm ailemizle oturduğumuz iftar soframızla ramazanın tüm güzelliklerinden kopmamaya çalışıyoruz. Tüm bu güzelliklerle geçen ramazan ayına Lukapu da katkı sağlamış ve yeni iPhone uygulaması olan LukaBUKA’yı 25 TL’ye indirmişler.

LukaBUKA ile; iPhone’unuzdan kolay ve hızlı bir şekilde fotoğraflarınızdan harika bir fotokitap tasarlayıp siparişinizi verebiliyorsunuz. Kullanımı çok kolay ve pratik. Tamamen kendi tarzınızla hazırlayacağınız LukaBUKA’ya, akıllı telefonunuzdaki fotoğraflarınızı yerşeltiriyorsunuz ve birkaç dokunuş ile fotokitabınızı tasarlayabiliyorsunuz.

LukaBUKA’yı ücretsiz olarak https://itunes.apple.com/tr/app/lukabuka-fotograf-albumu/id814349208?l=tr& linkinden indirerek iPhone’unuzla hemen indirimli LukaBUKA’nızı tasarlayıp siparişinizi verebilirsiniz.

Ramazan Bayramı’nda; büyüklerimize ve küçüklerimize kendi fotoğraflarından oluşan bir LukaBUKA hediye ederek onlara eşsiz bir armağan verebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın