Görüş Bildir
Haberler
Londra'da Eşcinsellere Asitle Saldırmışlardı: 9 Türk Çete Üyesine Ceza Yağdı

etiket Londra'da Eşcinsellere Asitle Saldırmışlardı: 9 Türk Çete Üyesine Ceza Yağdı

Ulaş
19.01.2019 - 21:46 Son Güncelleme: 20.01.2019 - 11:06

Geçtiğimiz mayıs ayında Londra'da eşcinsellere asitle saldıran ve çevreden olaya müdahale etmek isteyenleri de darp eden 9 Türk hakkında karar açıklandı. Saldırganlar 20 yıl ila 1.5 yıl arasında hapse mahkum edildi.

Londra’daki Hackney’in mahallesinin 'sahipleri' olduğunu iddia eden Türk çete üyelerinin mayıs ayında, eşcinsellere saldırısı kameralar tarafından kaydedilmişti.

17 Ocak'ta karar duruşması görülen sanıklardan Önel 20 yıl, Ardıç 17 yıl ve sanıklar arasındaki Mehmet Tekağaç 17 buçuk yıl hapse mahkum edildi.

17 Ocak'ta karar duruşması görülen sanıklardan Önel 20 yıl, Ardıç 17 yıl ve sanıklar arasındaki Mehmet Tekağaç 17 buçuk yıl hapse mahkum edildi.

Euro News'ten Tuba Altunkaya'nın haberine göre, Türk kökenli çetenin diğer üyeleri, Güven Ulaş, Mustafa Kızıltan, Serkan Kızıltan, Turgut Adakan, Yaşam Erdoğan ve Ümit Kaygısız 30 ile 18 ay arasında değişen hapis cezaları aldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1531
843
119
34
30
30
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cem Sarıcaoğlu

en tiksindiğim insan tiplerinden biri de medeni ülkelere kendi pisliğini götürenler

inscnmyaah

kac kez beğensem azdır . malesef o kadar haklısın ki

Pasif Kullanıcı

eşcinsel vatandaşların ANAVATANI olan o ülkede LGBT+ hakları kabul edilmiş ve özgürce yaşıyorlar. Sen kim oluyorsun da adamı ülkesinde haklarıyla yaşadığı iç... Devamını Gör

Hilal

Siz orayı Türkiye mi sandınız? Yediğiniz bokun üstünü örtüp sizi salacaklarını halk tarafından da kahraman ilan edileceğinizi mi sandınız? İtoğluitler