Görüş Bildir
Haberler
Liseliler için sigara saklamanın püf noktaları

Liseliler için sigara saklamanın püf noktaları

1. Gözlük Kutusu

Gözlük kullananlar için ideal bir yöntemdir. Genelde çalışkan ve göze batmayan bir tipseniz gözlük kutusu tam size göre bir tercih olabilir. Fakat gözlük kutusunun güneş gözlüğü kutusu olması halinde bu tercihimizin güvenilirlik oranı yarı yarıya düşecektir.

Güvenilirlik:%90

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakız Kutusu

Bu yöntemimiz gözlük kutusuna nazaran göreceli olarak daha az güvenilirdir. Şöyle düşünecek olursak gözlük kutusunun yanlışlıkla görülmesi halinde kimse sizden gözlüğünüzü talep etmeyecektir fakat sakız kutusu çevrenizdekilerin ilgisini daha çok çekerek belki saklamak istediğiniz kişinin kutuyu sizden talep etmesinin bile yolunu açacaktır.

Güvenilirlik:%75

Kitap

Kitap birçok değişik metot ile kullanılabilmektedir. Kitapları eğer devamlı yanınızda taşıyorsanız eski bir kitabınızı feda edebilirsiniz. Şöyle ki filmlerde görmeye aşina olduğumuz ve günümüzde bir hayli popüler olan kitabın ortasını oyma tekniğini kullanabilirsiniz. Eğer ki evde saklamak istiyorsanız ise kitaplığın eski ansiklopediler bölümünün arkası çok idealdir.

Güvenilirlik:%85

Askılık

Şuana kadar size en güvenilir olan ve sigaranızı bir yerden bir yere nasıl gizlice taşımanıza yönelik en güvenilir bilgileri edindiniz. Bu aşamadan sonra size daha sık kullanacağınız sabit yerlerdeki saklama yerlerinin püf noktasını vereceğim.

  Askılık pek bilinmeyen bir yöntem olmak ile beraber günümüz modern toplumunda çok fazla kullanım alanı yoktur. Daha fazla tarihi ve göreceli olarak eski okullarda gördüğümüz bombeli askılıklar tam olarak sigara paketlerinin yuvasıdır. Askılığın arkasında yer alan hafif bombeli kısıma sigaranızı yerleştiriniz ve hafif uzunca bir kalem veya benzeri bir araç ile içeri doğru itiniz. Bu yöntemde dikkat etmeniz gereken en büyük sorun sigarayı koyduğunuz yerden çıkarmak biraz sorunlu olabilir. Bu durumun çözümü içinde sigaranıza bant veya ip gibi gereçler tutturabilirsiniz

Güvenilirlik:%95

Çerçeveler

Günümüzde sınıflarda pek kalmasa bile zamanının vazgeçilmez yerlerindendir. Sınıflarda Atatürk portresi, gençliğe hitabe ve istiklal marşının asılı olduğu tahtanın üstünde yer alan 3 farklı tablo vardır ve bu tabloların altları göreceli olarak güvenli bir yerdir.

Güvenilirlik:%70

Perdeler

Sınıfın güneşlikleri genelde uzun ve koyu renkli olmaları ve eğitmenlerin uzağında yer alması tercih edeceğiniz nedenler arasındadır. Eğer bir arama söz konusu değilse dikkat çekmesi pek olası değildir.

Güvenilirlik:%75

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yangın Hortumları

Okulunuzda yangın çıkma olasılığı yüksek değildir fakat her okulda bir yangın doalbı kesinlikle vardır. Bu yerler eğitmenler açısından göz ardı edilecek bir yerdir ve unutulmaya yüz tutmuştur. Yangın dolaplarının iç kısmı sizin için ideal bir tercih olabilir.

Güvenilirlik:%95

Sifonlar

Diğer yöntemlere nazaran çok daha zahmetli bir yoldur. Sigar paketinizden ziyade saklamak isteyeceğiniz diğer özel eşyalarınız için idealdir. Bir poşet yardımı ile paketiniz sıkıca sarılır ve ağzı bağlanır. Daha sonra ise sifonun kapağı açılarak içine yerleştirilir. Bu yöntem güvenilir olmasının yanında zahmetli olması biraz canınızı sıkabilir.

Güvenilirlik:%99

Çöp Tenekeleri

Sifonların içine nasıl saklanacağını az önce söylemiştik. Aynı yöntem kullanılarak çöp tenekeleri de gayet güvenilir bir şekilde kullanılabilir. İhtiyacınız olan sadece bu sefer koyu renkli bir poşet olacaktır.

Güvenilirlik:%85

Kalemler

Eğer ki bana paket lazım değil tek olarak bir iki tane içsem yeter diyorsanız bu yöntem tam size göre. İlk yapmanız gereken hallice bir kırtasiyeden büyükçe bir dolma kalem veya eşdeğer bir araç almak. Daha sonra ise kalemin içini boşaltarak tek sigaranızı kolayca yerleştirebilirsiniz.

Güvenilirlik:%90

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0