Görüş Bildir
Haberler
Lice'de aslında ne oluyor..

Lice'de aslında ne oluyor..

FAHRİ FERGAN
07.06.2014 - 23:49 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 08:35

Uyuşturucu tarlalarında hasat dönemi yaklaşınca, PKK geçen sene olduğu gibi yolları kapatıp güvenlik güçlerine saldırmaya başladı.

Terör örgütünün Lice'deki karakol inşaatını bahane ederek başlattığı protestolar, ülkenin doğusunda farklı noktalarda devam ediyor.

Yaklaşık 15 gündür yaşananlar, geçen yılın aynı döneminde 1 ay kadar sürmüş, ardından bıçak gibi kesilmişti. İstihbarat kaynaklarına göre, milyonlarca kök hint kenevirinin ekili olduğu tarlalara hasat zamanı yapılan baskınlar, uyuşturucu baronlarını milyonlarca dolar zarara uğratmıştı.

Bu yüzden uyuşturucudan gelir elde eden örgüt ve uyuşturucu baronları, her sene benzer bir tezgah hazırlıyor.PKK: SİZ EKİN, DEVLET GELEMEZ

Terör örgütü PKK, Diyarbakır ile Bingöl arasındaki kırsal bölgede ekilen kenevir tarlalarını,'Siz ekin, biz oldukça devlet buraya gelemez' garantisiyle kontrol altında tutuyor.BAKAN EKER KESİLEN YOLLARA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Operasyonlarla büyük darbe yiyen örgüt, pazarlık kozu için çocukları dağa kaçırıyor.

Bakan Mehdi Eker de konuyla ilgili 'Kesilen yollar, uyuşturucu yetiştirilen yerlere çıkıyor. Çözüm sürecini zehirlemeyiz.' vurgusu yapmıştı.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/licede-asli...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0