Görüş Bildir
Haberler
LG V10 Türkçe İnceleme ve Kutu Açılımı

LG V10 Türkçe İnceleme ve Kutu Açılımı

Gokcen Orhan
15.11.2015 - 19:30

LG’nin yeni amiral gemisi LG V10'u çok yakın zamanda (Kasım'ın 3. haftası olduğu tahmin ediliyor) Türkiye’de satışa sunacak. LG V10, çift ön kamerası, çift ekranı (üst tarafta şerit şeklinde yardımcı ekran), tasarımı, donanımı ve malzeme kalitesi ile dikkat çeken, üst segmente oynayan bir cihaz.

İlk bakışta V10’un öne çıkan özellikleri, 2 adet 5 MP’lik ön kamera, 2 adet (ayrı) ekran, parmak izi okuyucu, tonlarca kamera ve video düzenleme seçenekleri olarak sıralanabilir. Ve tabi ki artık LG söz konusu olduğunda alışkın olduğumuz, cihazın arka yüzünde bulunan ses ve açma/kapama tuşları. LG V10 ayrıca değiştirilebilir pil ve arttırılabilir hafıza özelliğine sahip.

Samsung’un Galaxy S6 Edge+ serisi konsept telefonları gibi, LG V10 da geniş kitlelerce kabul görmeyi beklemeyen, sadece niş alıcı kitlesine hitap eden bir telefon algısı yaratıyor. LG bu yeni “V” serisi ile sanki yeni “G” serisi telefonlarda kullanmak istediği teknolojileri test ediyor. Şunu belirtmem lazım ki, ben her zaman LG’nin farklı düşünce yapısını sevmişimdir. Millet ne der diye düşünmeden üretime geçebiliyorlar. Diğer yandan standart bir telefon kullanıcısı için V10’un özellikleri fazla amaçsız kalabilir. Bir de fiyat etiketini hesaba katarsak LG V10, video ve fotoğraf kalitesi olmazsa olmazı olan kullanıcılar haricinde çok öyle cazip bir seçenek gibi gözükmüyor.

Amerika’da 600 ila 700 USD arasında bir fiyatla tüketiciye sunulan LG’nin amiral gemisi V10’un, Türkiye’de 2.699 TL’lik bir fiyat etiketine sahip olacağı, alınan bilgiler arasında.

Yine de, eğer çift ekran ve tonlarca kamera ayarı sizin için sorun değil, hatta bir artı ise, LG V10 rakiplerine kıyasla uygun fiyatı ile bence dişli bir seçenek. Yok bu özellikler bana fazla derseniz, LG G4 yine en iyi seçeneklerden biri olabilir.

Kaynak: http://www.kafatech.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

LG V10 Türkçe İnceleme ve Kutu Açılımı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın