Görüş Bildir
Haberler
LG G Watch Hiç Uyumayacak

LG G Watch Hiç Uyumayacak

Batuhan
22.04.2014 - 17:54

LG G Watch Hiç Uyumayacak

Fotoğraflarının ve bazı teknik özelliklerinin ortaya çıkmasının ardından, LG Google’ın Android Wear işletim sistemi ile çalışan akıllı saati G Watch’a özel bir web sayfasını yayına soktu.

G Watch’un web sayfası, saatle ilgili bilinmeyen birkaç özelliği ortaya çıkardı. Bunlardan ilki, cihazın sar-beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip olacağı.

Siteden öğrendiğimiz ikinci yeni bilgi ise G Watch’un suya ve toza karşı dayanıklı olacağı. LG, saatin zor koşullarda kullanılabileceğini belirtiyor.

En ilgi çekici bilgi ise G Watch’un ekranının sürekli açık kalacak olması. Bazı akıllı saatler hareket veya dokunma algılamadıkarında uyurken, G Watch sürekli olarak aktif olacak. Bunun, Qualcomm’un Mirasol ekranına benzer bir ekran teknolojisi ile mümkün kılındığını tahmin ediyoruz. İstediğin her an saatin kaç olduğunu göz ucuyla bakarak öğrenebileceksin ancak, sinemaya gittiğinde veya önemli bir toplantıya katıldığında dikkatini dağıtması muhtemel.

G Watch, Google’ın giyilebilir teknoloji ürünleri için geliştirdiği Android Wear işletim sistemi ile çalışıyor. Saatin temmuz ayında satışa sunulacağı söyleniyor.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/04/lg-g-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0