Görüş Bildir
Haberler
Lewandowski: "Bayern'de Daha İyi Bir Golcüyüm"

Lewandowski: "Bayern'de Daha İyi Bir Golcüyüm"

Fatih
03.04.2015 - 19:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Polonyalı forvet henüz Dortmund'daki gol ortalamasını yakalayamamış olsa da eski kulübüne göre Bayern'de daha iyi olduğunu düşünüyor.

Geçtiğimiz yaz Borussia Dortmund'dan ayrılarak Bayern Münih'e transfer olan Robert Lewandowski yeni kulübünde kendisini geliştirdiğine inanıyor.

Yıldız oyuncu geçtiğimiz yaz Dortmund'dan gelen sözleşme yenileme teklifini reddederek takımının en önemli rakibi olan Bayern'e transfer olmuştu. Ancak şu ana kadar Dortmund'daki gol yüzdesine ulaşamayan Polonyalı golcü basın tarafından da eleştirilmeye başladı.

Ancak bu eleştrilere katılmayan Lewandowski, Bayern Münih'in resmi sitesine yaptığı açıklamada, 'Günümüzde hiçbir forvet ceza alanı içinde durup gol atmayı bekleyemez. Yaklaşık 6 aydır Bayern'deyim ve artık sanatımda daha iyiyim. Her gün harika oyuncularla antrenman yapıyorum. Tabii ki her zaman daha iyi oynayıp daha fazla gol atabilirsiniz ancak ben öncelikle takımını düşünen bir oyuncuyum. Dortmund'da defans oyuncuları bana uzun toplar gönderirdi ancak burada önemli olan topa sahip olmak.' ifadelerini kullandı.

Hafta sonu eski kulübüne karşı oynayacakları maç öncesi Dortmund'un ligde 10. sırada ve kendilerinin 29 puan aşağısında olmasının onu duygusallaştırmayacağını da belirten 26 yaşındaki yıldız, 'Dortmund'da 4 güzel ve başarılı yıl geçirdim ve halen bazı eski takım arkadaşlarımla çok iyi ilişkilerim var. Ancak bu durum sahaya çıkıp 3 puan için her şeyi yapmamı engellemez.' şeklinde konuştu.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/206/genel...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın