Görüş Bildir
Haberler
Letonya'nın Hocasından Türkiye Övgüsü

Letonya'nın Hocasından Türkiye Övgüsü

Fatih
12.10.2014 - 20:42

Letonya'nın Hocasından Türkiye Övgüsü

Letonya Teknik Direktörü Marians Pahars, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda yarın konuk edecekleri Türkiye'nin bireysel anlamda iyi oyunculara sahip olduğunu belirterek, ay-yıldızlı ekibe karşı boş alan bırakmamaları gerektiğini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Skonto Stadı’nda düzenlenen ve futbolcu Gints Freimanis’in de yer aldığı basın toplantısında Pahars, İzlanda karşısında kötü bir mağlubiyet aldıklarını dile getirerek, “İzlanda mağlubiyetinden sonra, Türkiye mücadelesi daha bir anlam kazandı. Zor bir periyodun içindeyiz. Şu anda Türkiye maçına odaklanmalıyız. Bu mücadele, 2014 yılında evimizde oynayacağımız son karşılaşma olacak. Yarın evimizdeki son mücadele olduğu için güzel ve kalabalık bir atmosfer bekliyoruz. Umarım iyi bir skor alırız” diye konuştu.

Türkiye’de Arda Turan’a dikkat etmeleri gerektiğini vurgulayan Letonyalı teknik adam, “Türkiye çok tehlikeli bir takım. Avrupa çapında oyuncuları var. Özellikle Arda Turan, Avrupa’nın en iyi oyuncularından biri. Ona dikkat etmemiz ve özel önlem almamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Pahars, İzlanda ile Türkiye’yi kıyaslayarak, “Türkiye, bireysel olarak çok güçlü bir takım. Fakat, İzlanda takım oyunu açısından iyi bir görüntü veriyor. Türkiye, bireysel olarak güçlü oyunculara sahip. Boş alan bırakmadan iyi bir savunma yapmamız gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in basın toplantısında “2003′te tesadüfen bizi elediler” sözüne yanıt veren genç teknik adam, şunları kaydetti:

“Eğer biz bir maç sonunda Türkiye’yi elemiş olsaydık, buna tesadüf diyebilirdik. Ama biz Türkiye’yi 2 maç sonunda hak ederek eledik. Bunun için buna tesadüf diyemeyiz. 2014′te de 2003′ün üzerine koyarak en iyi performansı göstermek için uğraşacağız.”

Futbolcu Gints Freimanis de 10 Ekim Cuma günü sahalarında oynadıkları İzlanda maçında iyi bir atmosfer olduğunu dile getirerek, “İzlanda’ya karşı kötü bir skor aldık ama Türkiye maçında bunu unutturmak istiyoruz. Sonuçta bu maç 0-0 başlayacak” dedi.

Letonya Milli Takımı, Türkiye maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Skonto Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2014/10/12/letonya...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın