Görüş Bildir
Haberler
Lawal İmzayı Attı Ama...

Lawal İmzayı Attı Ama...

SPOR26 - ESKİŞEHİRSPOR
30.01.2014 - 14:51 Son Güncelleme: 30.01.2014 - 14:56

Lawal İmzayı Attı Ama...

SPOR26 - ÖZEL Eskişehirspor'un geçtiğimiz günlerde N'Diaye ile yollarını ayırmasının ardından Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen Raheem Lawal ile anlaşma sağlayarak imza attığı öğrenilirken, oyuncunun Mersin İdman Yurdu takımı ile FIFA'da davalık olduğu öğrenildi.

Mersin ile Lawal davalık!

Mersin temsilcisiyle 3,5 yıllık sözleşme imzalayan oyuncu ödemelerinin yapılmadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak fesih ederek takımdan ayrıldığı, ancak Mersin ekibinin ise oyuncunun ödemesinin zamanının dolmaması nedeniyle oyuncunun sözleşmesini fesih ettirecek bir durumun oluşmadığını ileri sürdü.

Hoşcan, Kahramanlı ile görüşmede!

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ile sık sık oyuncunun durumuyla ilgili olarak FIFA'nın önümüzdeki süreçte vereceği kararın sonrasında Eskişehirspor'un maddi zarar görmemesi için görüşme yaptığı öğrenildi.

Kahramanlı:'Türkiye’de her hangi bir takımda oynayamayacak'

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı geçtiğimiz hafta 'Lawal’ın parası Ocak ayının 3′ünde hesabına yatırıldı. Buna rağmen bu oyuncu sözleşmesini tek taraflı feshetti.Türkiye’de bazı takımlar Lawal ile ilgileniyor. Bizimle uzlaşmak istediler. 500 bin Euro teklif ettiler. Kabul etmedik. Lawal bu hareketinden dolayı mutlaka ceza alacak ve Türkiye’de her hangi bir takımda oynayamayacak' demişti.

Kaynak: http://www.spor26.com/haberdetay/650/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın