Görüş Bildir
Haberler
Kullandığın Emojilere Göre Kişiliğini Anlatıyoruz!

etiket Kullandığın Emojilere Göre Kişiliğini Anlatıyoruz!

Ayşe Korkmaz
05.03.2016 - 14:42

Çoğu zaman cümlelerin yerine kullandığın emojiler konuşuyor artık, o kadar içimizdeler! Emoji tercihlerinle kişiliğin arasındaki bağlantıyı görmeye hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erkek/kız arkadaşının sana yaptığı saçma ama üzücü bir olayı anlatıyorken...

2. Peki inanılmaz mutlu bi anını paylaşırken ne kullanırsın?

3. Öyle kafana göre bi hayvan emojisi seç şimdi

4. Bu ''sevimli'' emoji, en sık kullanılanlar listende mi peki?

5. ''Oha, böyle bi emoji mi var laaan?!'' dediğin ya da hiç kullanmadığın emoji hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kafana göre bi yemek emojisi seç bakalım.

7. Sevdiceğe göndermelik bi emojini de alıp bitiriyoruz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçek Bir Lider!

Gerçek Bir Lider!

Senin kontrol ettiğin bir grubun başarısız olmasının imkanı yok! Sen insanları kontrol edebilen ve bunda başarılı olan birisin. O yüzden de hayatının her alanında lider oluyorsun. Ve işin tuhafı lider olmak için kasmıyorsun sen hiç, içinde var içinde! ''Ben bunu böyle yapacağım'' diyorsun, yapıyorsun. Kararlı ve kontrollüsün. Bu yüzden herkesin senin yanında olmaya çalışmasına hiç şaşırmamalı. En ufak bir konuda bile ailen ya da arkadaşların sana danışmadan hareket edemiyorlar!

Beni Benimle Bırakın!

Beni Benimle Bırakın!

Sen oldukça sessiz ve sakin birisin. Kendi dünyanda yaşıyorsun ve kolay kolay herkesi dahil etmiyorsun. Az insan, çok mutluluk senin adeta hayat motton! Fazla insanlara ve onlardan kaynaklanan dramalara gelemiyorsun. Rahatını ne bozcan ya? Ayrıca bağımsız olmayı çok seven birisin, bu yüzden kendi kendine vakit geçirmeyi çok seviyorsun. Hatta en iyi arkadaşın gene kendinsin!

Sosyal Kelebek!

Senin tek derdin etrafındaki insanları güldürmek, onları mutlu etmek! Ancak bu şekilde tatmin olabiliyorsun. Her zaman büyük bir neşe kaynağı olmayı başarmış, tatlı mı tatlı bir insansın. Ha ayrıca, dikkatlerin sende olmasını da seviyorsun sen. Arkadaşların için yaptığın onca şeyden sonra bi zahmet seni farklı bi yere koysunlar zaten!  Şaka bir yana sen, etrafındaki herkes için mutluluğun ve huzur olduğu kurtarılmış bir bölge gibisin :)

Safkan Mantık!

Senin yaşadığın olaylara bakıç açın çoğu insandan farklı çünkü daha analitik yaklaşmayı çok iyi başarıyorsun. Bu da senin sorunlarından daha az hasar ve soğukkanlılıkla sıyrılmanı sağlıyor! Öncesinde bütün olasılıkları düşünüp ona göre kararlar alırsın, zor yanılırsın yani. Etrafındaki herkes sana tavsiye için gelse de aslında senin gözünde çok basit gözüken problemleri nasıl anlayamadıkları içini yiyip bitiriyor. Ama gene de günü hep sen kurtarıyorsun!

Şefkatin Şekil Bulmuş Hali!

O kadar güzel bi ruhun var ki senin, o kadar iyi ve sakin resmen etrafında sıcak hava dalgası yayıyorsun! Empati yeteneğin çok yüksek olduğu için karşındaki insanın duygularını incitmemek için olabildiğince kibar ve sabırlı davranmaya gayret eden bir yapın var. Ailenin ya da arkadaşlarının iyi hissettiklerinden emin olmadığın sürece onları bırakamıyorsun, işte sen böyle bi insansın ya güven veren, rahatlatan! Sana helal olsun!

Sanat Senin İçin!

Sanat Senin İçin!

Direkt sanatla ilgili olmasan da sen oldukça yaratıcı birisin. Bakış açın hep daha ilginç ve de farklı şeylerden oluşuyor senin. Her zaman yarattığın küçük bir hayal dünyandan beslenmeye çalışıyorsun ve zaman zaman bunu yansıtmaktan da hoşlanıyorsun, farklısın çünkü! Ve bunun oldukça farkındasın ;) Bir şeyi duygusal ya da mantıksal olarak değil, içinden geldiğini gibi ele almayı seviyorsun çünkü senin için önemli olan tek şey, özgün olabilmek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1834
631
307
268
115
82
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
GÖKSU NİSA ÜNAL

Beni Benimle Bırakın! Sen oldukça sessiz ve sakin birisin. Kendi dünyanda yaşıyorsun ve kolay kolay herkesi dahil etmiyorsun. Az insan, çok mutluluk senin a... Devamını Gör

FeLiNa

Beni benimle bırakın. Bildi alsında :D

Pasif Kullanıcı

beni benimle bırak çıktı...aferin lan