Görüş Bildir
Haberler
7 Aylık Bebeğiyle Birlikte Öldürüldü!

7 Aylık Bebeğiyle Birlikte Öldürüldü!

adem kara
10.03.2014 - 12:41
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kucağındaki 7 Aylık Bebeğiyle Öldürüldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde cinnet getiren bir kişi 13 yıllık karısını tüfekle vurarak öldürdü. İddiaya göre, 7 aylık kızını daha korkunç bir şekilde; ayaklarıyla ezerek yaralayıp öldürdü. Bayram E., 'Kızınız öldü, üzgün müsünüz?' sorusuna, 'Değilim' diye yanıt verdi.

Olay dün öğlen saatlerinde Fethiye'nin Çatalarık Mahallesi'nde meydana geldi.

Turistik tesislerde garson olarak çalıştığı öğrenilen Bayram E. (42) , Eşi Birgül E. (35) İle bilinmeyen nedenle tartıştı. Bir süre sonra da tartışma kavgaya dönüştü.

İşte o tartışmanın ardından iddiaya göre, Bayram E., karısını pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Ancak, cinnet getiren Bayram E. 7 aylık kızını daha korkunç bir şekilde, minik bebeği ayaklarıyla ezerek yaraladı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından bebeği hemen hastaneye kaldırdı, ancak ağır yaralanan bebek kurtarılamadı. Karısını ve 7 aylık bebeğini öldüren Bayram E. olaydan bir süre sonra polise teslim oldu.

'Üzgün değilim'

Bayram E., Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Emniyet müdürlüğü çıkışı sırasında gazetecilerin 'Cinayetleri neden işlediniz?' sorusu üzerine Bayram E., 'Kayınvalidem ve kayınpederimden hakaret işittim. Olaylar bu yüzden yaşandı' dedi.

Basın mensuplarının, 'Çocuğunuz da hastane yaşamını yitirdi, üzgün müsünüz' demesi üzerine Bayram E., 'Değilim' diye yanıt verdi.

Aileyi tanıyanlar, cinayet zanlısı kişinin işsiz kalması nedeniyle bir süredir bunalımda olduğunu ileri sürdüler.

Ergün TOS/ FETHİYE(Muğla), (DHA)

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0