Görüş Bildir
Haberler
Kübra Dere'nin Kopmak Üzere Olan Bacağı Dikildi

Kübra Dere'nin Kopmak Üzere Olan Bacağı Dikildi

Onedio Medya
02.08.2014 - 14:37 Son Güncelleme: 02.08.2014 - 16:31

Kübra Dere'nin Kopmak Üzere Olan Bacağı Dikildi

Kabataş'taki halk otobüsü kazasında yaralanan 19 yaşındaki Kübra Dere'nin kopmak üzere olan bacağı 4,5 saat süren ameliyatla dikildi.

Kabataş'ta dün meydana gelen kazada ağır yaralanan Kübra Dere'nin, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Hastanede ilk müdehalenin ardından ameliyata alınan Dere'nin kaval kemiği bölgesinden kopmak üzere olan sağ bacağı, 4,5 saat süren ameliyatla dikildi. Dere'nin bacağının durumu, doktorların yapacakları incelemeler sonrasında netlik kazanacak.

Adalar'a gitmek için Kabataş'a gelen İstanbul Üniversitesi Muhasebe Bölümü öğrencisi Kübra Dere'nin ağabeyi Fahri Dere, acil servis önünde basın mensuplarına kardeşinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kardeşinin yanına sabah uğradığını, çorba ve su içirdiğini ifade eden Fahri Dere, şöyle konuştu:

'Kardeşimin bilinci açık ve morali yerinde şu anda. Kendisiyle konuştum, hafif ağrıları olduğunu söyledi. Doktorlarıyla görüşemedik ama görüştüğümüz personeller durumunun iyiye gittiğini söyledi. Detaylı bilgiyi daha sonra alacağız. Ona moral vermek amacıyla bunların geçici olduğunu ve uzun bir süreç olsa da hepsinin biteceğini anlattım.'

Otobüsün şoförü adliyeye sevk edildi

Bu arada, kaza sonrası gözaltına alınan otobüs şoförü Eyüp E. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

AA

Kaynak: http://www.aa.com.tr/tr/u/367668--kub...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0