Görüş Bildir
Haberler
Kom Sütyen

Kom Sütyen

Renkli Kelebek
29.04.2014 - 12:24 Son Güncelleme: 29.04.2014 - 12:29

Kom Sütyen

Kom iç giyim markası bayanların en çok tercih ettigi iç giyim markalarından biridir. 

Kadınların genç kızlık dönemlerinden itibaren kullanma ihtiyacı hissettiği ve bir noktadan sonrada olmazsa olmazlar arasına giren iç giyim çeşitleri arasında sütyen modelleri vardır.

İç giyim markaları sütyen modellerini genellikle bayanların göğüs yapılarına göre çeşitlendirirler. Bu çeşitlenmeler sütyenler de kendilerini;

  • Toparlayıcı sütyen
  • Destekli sütyen
  • Balenli sütyen
  • Desteksiz sütyen
  • Emzirme sütyeni
  • Sporcu sütyeni gibi çeşitlenmektedirler.

Bu sütyen modellerine iç giyim markaları bir kombin yaparak sütyen takımlarını oluşturmuşlardır.

Yani sütyenle birlikte aynı tasarım çizgilerini barındıran külot, tanda, string veya jartiyer gibi iç giyim çeşitleri ile birlikte bir takım oluşturmuşlardır.

Ülkemizdeki kadınların göğüs yapısı genellikle B cup sütyenleri tercih etmelerine neden olmaktadır.

Bundan dolayıdır ki en çok üretilen sütyenler B cup sütyenlerdir.

İndirimli Sütyen Siparişi

Birbirinden kaliteli sütyen modelini veya sütyen takımını sitemizden bulabilirsiniz. Oldukça geniş bir yelpazede sunmaya gayret ettiğimiz sütyenleri inceleyebilir, bir başka markanın modelleri le kıyaslayabilir ve indirim KUPONUnuzu kullanarak güvenle sipariş verebilirsiniz.

Kom İç Giyim

'Önce Kom Giyilir' sloganıyla ürünlerini tanıtan Kom İç Giyim, hem ürün kalitesi ve hem de modelleri ile iç giyim sektörünün öncü markalarındandır. Kom markalı ürünleri kullanan kadınların oldukça memnun oldukları bilinmektedir. Özellikle kom sütyen ve kom korseler aranan iç çamaşırı modelleri arasındadır.

Gizli Paketleme

İç giyim siparişlerinde dikkat edilen ilk maddelerden olan gizli paketleme işlemini sitemizdeki her ürün için veya her siparişiniz için uygulamaktayız. Sizler siparişlerinizi verdiğiniz andan itibaren bu gizlilikte başlamaktadır ve kargo çalışanları veya sizin haricinizde kargonuzu teslim alan herhangi birisi kargo içeriği hakkında bilgiye kesinlikle sahip olmayacaktır.

Google plus üzerinden fırsatları yakalayın icgiyim - Google+

Kaynak: http://www.icgiyim.com.tr/kom-ic-giyim
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın