Görüş Bildir
Haberler
Kodak Akıllı Telefonunu Duyurdu

etiket Kodak Akıllı Telefonunu Duyurdu

ATKN
06.01.2015 - 12:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süredir iflas eşiğinde olan fotoğrafçılığın efsane markası Kodak, CES 2015'te yeni akıllı telefonunu duyurdu. İşte Kodak IM5 adlı yeni cihazın bizlere sundukları!

Fotoğrafçılık denildiğinde akıllara ilk gelen firma olan Kodak, filmli makinelerin tedavülden kalkmasıyla beraber zor günler yaşamız, uzun süre iflas tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı.

İflas etme sürecini elindeki patentleri satarak aşan Kodak, yeni teknolojilere uyum sağlayıp, yeni ürünlerle karşımıza çıkmaya başladı. Kodak bu sefer CES 2015'te akıllı telefonunu duyurdu!

Karşınızda Kodak IM5!

Kodak IM5, esasında kamera özellikleri ve donanım olarak beklenenin altında özelliklere sahip diyebiliriz. Cihazda MediaTek'in 1.7 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli MT6592 işlemcisi kullanılıyor.

1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızaya ek olarak artırılabilir hafıza desteğine sahip olan ürün, 5 inç IPS ekrana sahip. Bu ekran ise Full HD çözünürlüğünde.

Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve firmanın kendine has özelleştirdiği arayüzü kullanan Kodak IM5, 13 Megapiksel ana kamera ve 5 Megapiksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip.

Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacağı açıklanan cihaz, hızlı bir şekilde Avrupa'da satışa sunulacak ve fiyatı da özellikleriyle orantılı bir şekilde uygun olacak Fiyatın 250 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Fotoğraflara efektleri kolay bir şekilde verebildiğimiz cihazın yazılımı, fotoğraf paylaşımı ve yazdırıma konusunda kolaylıklar sunuyor.

Kodak, cihaz için ayrıca bir uygulama mağazası da hazırlamış. Fotoğraf odaklı yazılımların buraya hazırlanması bekleniyor.

Belki de Kodak, gelecek olumlu tepkilerle beraber daha üst seviye cihazlar da geliştirebilir. Bakalım tüketiciler bu cihaza ne kadar ilgi gösterecekler?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/kodak-akilli-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0