Görüş Bildir
Haberler
KOCAMI NASIL İKNA EDERİM?

KOCAMI NASIL İKNA EDERİM?

Pelin Teker
09.10.2018 - 16:22

1.

1.
İçeriğin Devamı Aşağıda

İSTEĞİNİZ NET OLSUN

Öncelikle istediğiniz ne ise o konuda kesin ve kararlı olun. Eğer eşiniz/sevgiliniz bunu istemeyecekse sizi tartacaktır. Mutlaka kararlı ve dik durun.

2.

2.

TÜMDEN VARIM YÖNTEMİ

Erkekler üzerindeki psikolojik baskı derecesi çok mühimdir. Bunun dozajı ve zaman yönetimi iyi ayarlanmalıdır. Örneğin evin salonuna yeni mobilya almak istiyorsunuz. Eğer evinizin direği, gözünüzün bebeği, canınız eşiniz buna hazır değil ise 'Duruuuuuuuuuun!' hemen öyle pat diye konuya girilir mi? Önce bir olayı abartalım, yükseltelim. Konuya tüm evden girelim. Misal:

' Hayatım, ben diyorum ki şu evin mobilyalarını artık değiştirelim, çok eskidi, modası geçti.'

Da da da daaaaaNNN! O anki ruh hali için üstteki resme bakıyoruz. Ne demişler? 'Gözler kalbin aynasıdır.'

3.

3.

BİRAZ ÜZERİNE YATIN, ADAMA ZAMAN VERİN

Sakın ısrar edip yıldırmayın. Bekleyin, pusuya yatın, zaman verin. 1 gün bekleyin. Biliyorum bu sizin için 1 gün değil de 1440 dakika olarak geçecek; ama bu noktada akbabayı örnek alın. Başına dikilin; lakin ses etmeyin. 

ŞŞşşşT! Sessiz ve derinden ilerliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4.

4.

KONUYU AÇIN, ÇOK ACIMASIZ OLMAYIN

Konuyu açın dediysem kapıyla beraber açın demedim. Adam bir içeri girsin, üst baş değiştirsin, sofraya otursun. Açtır, gergin olur, yemek yesin, şekeri yükselsin, pozitif hormonlar pompalansın beynine. Bir iki muhabbet sonra hoooop konuya. Yalnız bir dipnot vereyim. Sakın 'Eee hayatım, ne zaman değiştiriyoruz mobilyaları?' diye girmeyin konuya. Konu bizim konumuz, savaş bizim savaşımız. Burada biz karar merciiyiz. Siz zaten ön araştırma, fiyat skalası belirleme, model beğenme işlemlerini halletmişsinizdir. Diyeceksiniz ki:

'Yemekten sonra beğendiğim mobilyaları inceleyelim. Sen de çok beğeneceksin.' Bakın, soru yok; yargı cümlesi var.

Adamın yüzü düştü, itirazlar devam ediyor, depara kalktı, istemediğini sağ kulvardan hızlı adımlarla koşa koşa söylüyor derken siz hemen sol atak yapıp bundan sonra bana yanaşmaya kalkma gibi birçok anlam barındıran tek kelimelik dev kadroyu ağzınızdan döküp yatağa doğru yol alacaksınız.

'Peki!' 

5.

5.

MUTLU SON

Mutlaka sabahına ve şanslıysanız o gece yatağa geldiğinde konuyu kendi açacaktır. Zamanı değil, maddi sıkışıklık vs. gibi birçok şey söyleyecektir. O noktada konuya anlayışınız girecek ve kahramanlığa doğru koşacaksınız. Nasıl mı?

'Peki hayatım. Maddi olarak uygun değiliz madem seni kırmıyorum. Gel sen de beni kırma sadece salon mobilyalarını değiştirelim.'

Yeni salonunuz hayırlı olsun :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın