Görüş Bildir
Haberler
Kıyafet Seçimine Vakit Harcamayan 6 Girişimci

Kıyafet Seçimine Vakit Harcamayan 6 Girişimci

Metin Yüksel
04.09.2015 - 15:37

Girişimciler için en önemli şeylerden biri zamanın verimli kullanımı. Zamanın çok değerli olduğu bu alanda Steve Jobs ile başlayan akımla birlikte; kıyafet seçimi vakit kaybı olarak görüldüğünden, kıyafetlerde tekdüzeliğe gidiliyor. Bir nevi herkes kendine özel bir üniforma seçiyor... Peki kim bu üniformalı girişimciler?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Steve Jobs

1. Steve Jobs

Siyah balıkçı yakalı uzun kollular tüm Steve Jobs fotoğraflarında gördüklerimizden. Maalesef artık görme imkanımız yok. :(

2. Mark Zuckerberg

2. Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg denince akla gelen ilk şeylerden biri de koyu gri tişörtleri. Hatta bu tişörtleri Adidas terliklerinden de fazla giyiyor olabilir.

3. Elizabeth Holmes

3. Elizabeth Holmes

Theranos adlı bir girişimin kurucusu olan ve Forbes tarafından 2015 yılının en güçlü kadın girişimcileri arasında yer alan Elizabeth Holmes da, Steve Jobs'ın izinde - sürekli siyah giyinenlerden.

4. Dean Kamen

4. Dean Kamen

Segway'in yaratıcılarından olan Dean Kamen da vakit kaybetmemek için günlük hayatında denim kıyafetleri tercih edenlerden.

5. Nevzat Aydın

5. Nevzat Aydın

Ülkemizin en başarılı girişimcilerinden biri olan Nevzat Aydın için de siyah tişört vazgeçilmezler arasında. Dolabında 250'ye yakın siyah tişört olduğu biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hakan Baş

6. Hakan Baş

Lidyana.com'un kurucularından olan Hakan Baş için de beyaz bir tişört vazgeçilmez. Girişim üstüne girişim açıyor ama beyaz tişörtü genelde değişmiyor.

Siz de kıyafete vakit harcamamak ve tek renk giyinmek istiyorsanız; yurtdışında basic ürün çeşiti olarak Asos ve Bonobos gibi markalar dikkat çekerken, ülkemizde de Tru Projectve IAMNOTBASIC öne çıkanlardan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın