Görüş Bildir
Haberler
Kimsenin Soramadığını Soruyoruz: Senin Sorunun Ne?!

etiket Kimsenin Soramadığını Soruyoruz: Senin Sorunun Ne?!

Ayşe Korkmaz
20.02.2016 - 01:19

İçten içe hepimizi kemiren bu sorunun cevabına hazırsan, hemen testimizi çözmeye başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eski sevgiline sorsak, bize senin hakkında söyleyeceği iyi şey ne olurdu?

2. Peki senin hakkında söyleyeceği kötü şey ne olurdu?

3. Eski sevgili anılarını bir kenara bırakıyoruz şimdi. Söyle bakalım bir ilişkide seni en çok rahatsız edecek şey ne?

4. Ne alaka deme ve söyle bakalım, hangi evcil hayvanı tercih ederdin?

5. Şimdi de hayatın boyunca yapacağın bir meslek seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Keşke daha fazla...

7. Senin bu hayattaki en büyük korkun ne peki

8. Bir insanı sevmen için onda ne görmek gerekir?

9. Son olarak, hangisi senin alman gereken bir karar gibi duruyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hatasız Kul Olmaya Çalışıyorsun!

Evet, kimse başarısızlığı sevmez. İnsanı utandıran, zaman zaman kalbini bile kıran, böyle midene yumruk yemiş gibi hissettiren bir şey başarısızlık. Ama senin lügatında olmayan şey şu, hatasız kul olmaz! Daha önce denemediğin ya da bilmediğin bir konuda bile kendine acımasızca yaklaştığın için başarısız olmayı kabullenemiyorsun. Bazen beklentileri bir adım geri çekip, kendi alanına yönelirsen daha az hayal kırıklığı yaşarsın aslında. Özgüvenini yeniden inşa etmen için kendine karşı biraz daha töleranslı olmalısın.

İşinle Evlisin!

Sendeki hırsın birazını bize verseler herhalde dünyay yönetirdik! Bunun bi şekilde önüne geçmek lazım. Çünkü her ne kadar bazı şeylere başlamak, başarılı olmak için hafif hırs sahibi olmak gerekli olsa da bunun için kendini parçalaman, sana zarar verir. Seninle oturup oyun oynamak bile zor yahu, yenilince falan gözlerin doluyordur kesin! Bu kadar gerilme, çünkü kendini işine adarken, hayatın kendisini kaçırırsın.

Kalabalıklarda Yalnızsın!

Sen zamanında çok fazla kırılmış, kazık yemişsin belli ki çünkü insanları kendi dünyana asla almıyorsun. Seninle, yani ''gerçek'' senle iletişim kurmalarına asla izin vermiyorsun. Ama bazen ailenin ya da dostlarının desteğini hissetmemek, onları dışarda bırakmak seni korunmasız kılıyor. Her ne yaşadıysan geride bırak ve insanlara güvenmeye başla bir yerden! Zaten artık kimin ne olduğunu anlayacak kadar gördün geçirdin.

İlgi Aşığısın!

Sen hayatla tek başına savaşmaktan vazgeçmişsin. Çünkü yorulmuşsun artık! Bu yüzden etrafına çok güvendiğin ve de sevdiğin insanları topluyor ve onlara yaslıyorsun tamamen kendini. Bunu yapmaktan vazgeçmelisin bizce! Sen oldukça güçlü, kibar ve de iyi bir insansın. Kendi ayaklarının üstünde durmaya devam etmelisin. İnsanlardan güç almayı bırak ve asıl senin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamaya bak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1287
545
313
153
136
117
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın