Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu Yumruk Kararını Verdi

Kılıçdaroğlu Yumruk Kararını Verdi

Fatih UZUN
11.04.2014 - 18:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu Yumruk Kararını Verdi

CHP Genel Başkamı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yumruk atan Orhan Övet'ten şikayetçi olmayacağın açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis'te kendisine yumruklu saldırıda bulunan Orhan Övet'ten şikayetçi olmayacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, 'Kamu davası üzerinden yürümesini uygun buluyorum, annesinin bana bir çağrısı var, oğlumdan şikayet etme diye ben o çağrıya uydum. Ama sonuçta kamu davası yürüyecektir. Çocuktan çok azmettirenleri bilmemiz ve öğrenmemiz gerekiyor. Arka planı öne çıkarmazsanız bu sıradan bir saldırı olarak görülecektir, bunun arka planının olması lazım. İlişki kurduğu, görüştüğü kişiler, telefon konuşmalarının hepsinin araştırılması gerekiyor. Avukatlarımız, milletvekillerimiz yakından izliyor' dedi.

Kılıçdaroğlu, 'Mustafa Sarıgül'ün sizin potansiyel rakibiniz olarak görülmesi veya gösterilmesinden rahatsız oluyor musunuz?' sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Yoo, hayır niye olsun? CHP'de herkes genel başkan adayı olabilir. Sonuçta hukuk dediğimiz bir kavram var. Bizim bir tüzüğümüz var. Kim, nasıl genel başkanlığa aday olur, belli. Kurultaya gideriz biri seçilir, biri kaybeder ama kaybedenenin seçilenin elini kaldırmasını isterim. Biz demokratik ülkede olması gereken kuralları, hukuku işleteceğiz, yoksa birisi geldi aday oldu biz onu engelleyelim, böyle bir düşünce yok, eski hastalıklardan partiyi kurtaracağız

  • yenisafak.com.tr
Kaynak: http://yenisafak.com.tr/politika-habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0